Joj, curke moje, da vi znate kako je meni laknulo kad sam od njega otisla...Njegov stav je da takvo dijete moze samo da nam unisti zivot, da nikada necemo moci pored nje da imamo drugu djecu i da im pruzimo sebe koliko zasluzuju, da nema nista od karijere, i da jednostavno to sve ne moze da se uklopi zajedno. Pa je shvatio da je stvarno najbolje da se mi nje rijesimo i idemo dalje. Onda smo mi shvatile da treba njega da se rijesimo:))))
Jeste tesko, i samim tim sto smo same namecu se nove teskoce, sto finansijske, sto sve ostale (organizacija vremena i prostora), ali bar nemam taj pritisak u glavi i stalno ponavljanje da sam ja propala zena koja unistava svoj zivot i savrsen brak. Bas mi je savrsen
I njemu nije problem u finansijama, kaze kako nama nikada nista nece faliti dok je on ziv, samo da ne moze da je gleda i trpi u svojoj blizini
Bas i to da vidimo

Ne zeli da je vidja, ne zeli bilo kakav kontakt sa njom...nista, samo je trazio broj racuna da mi prebacuje pare svaki mjesec dok to sudski ne rijesimo.
Ali, ja sam tako spokojna i mirna, naravno da me nekad uhvate crna razmisljanja, i pitam se zasto je sve moralo da bude tako, razmisljam da li je moglo drugacije...I na kraju shvatim da jeste moralo bas tako, i da je dobro sto je tako sad, a ne nakon 10 godina braka da se nesto desi, pa da shvatim da sam sama. Ovako imam jos fore naci nekog svalera
I imam forum, da se izjadam svojim curama, i one me vrate u zivot

I won't put my hands up and surrender...
There will be no white flag above my door...