Postao/la danijela81 » 11 sij 2011, 19:56
dobrano sam se uplašila, pa se smirila, pa sad samo brinem i mislim da sutra jurimo po uputnicu, pa onda molimo da nas prime odmah.
primjetila sam na lijevom oku krvavi podljev, točno iznad šarenice.
da nema rotatorni nistagmus, i da mu se okice nisu "izokrenule" prije spavanja, ne bi ni skužila, jer je točno pod gornjim kapkom.
izgleda još svježe, tamno crveno, vjerujem da je danas i nastao.
od čega bi to moglo biti?
to lijevo oko već godinu dana nije operirano, skoro godinu dana nije dobio ni injekciju u to oko, ništa osim pregleda i kapi za tlak.
malo je prehlađen, ali samo nosić curi, ništa specijalno. jel od prehlade?
čula sam da može biti od naprezanja, ali ni danas ni jučer ništa specijano nije radio, jedino možda koji plač, ali baš dernjava onako kako to samo dvogodišnjaci znaju (naravno, u cilju provođenja svoje volje).
jel netko zna, jel može biti od glaukoma?
kapamo cosopt u to oko, ali kapali smo i ranije, mjesecima, nisam primjetila da mu je škodilo.
ili od prevelikog očnog tlaka?
na zadnjem pregledu je bio u porastu, i baš me je strah da ne dođe do nekih oštećenja dok se ne dogovori i operacija na tom oku.
vjerojatno paničarim bez razloga, ali izluđuje me, i imam poriv da odem s njim na hitnu oftalmološku. jel je to za hitnu, ili pretjerujem obzirom na to da oko okica uvijek pretjerujem?
u ništa više nisam sigurna.
Vi ste sol zemlje, vi ste svjetlo svijeta!V. 03.11.2008.

R. 11.06.2014.