Sada je: 17 tra 2026, 16:11.
Moderator/ica: nadicab

Lulamae, ako ne želiš onu knjigu, nema veze.Nisam ti se htjela nametati jednostavno sam ipulsivna.

a zasto?zato sto nesto zelim a ne mogu..a ne mogu zato sto jedno malo bice ovisi o meni danonocno..i rastuzuje me cinjenica sto ne znam kad ce doci to razdoblje da mogu napokon biti neovisna..zeljela bih poceti nesto raditi,ono sto sam pricala, kao zumba instruktorica..ali za svaki termin moram od nekog traziti da pricuva adriana a to je grozno jer i drugi ljudi imaju svoje obaveze..ali ne samo to da ga treba pricuvati nego bi ga mozda trebalo i odvesti na neku terapiju..konkretno u subotu ujutro na plivanje a nema tko..a ja bi bas u to vrijeme radila..ma,tako sam tuzna..a jos kad vidim da susjedino dijete (njegov vrsnjak) ide sam u trgovinu i sve ostalo jos mi je gore..
...da li bi iz svoje zarade mogla platiti nekome da neke stvari napravi umjesto tebe.....

Ko te, draga ne dozivljava

Lijepo idi svojoj kucici, ljubi muza, mazi i gnjavi dijete, i uzivaj u svom zivotu

Hvala martina mama na podršci.Puno mi znači tvoje razumijevanje.

Pozdrav Irena, nisi iskrena.I sama znaš da je tako ali 

...

....uh, kak me to nervira...

kćerka mi pleše đezz dans i rekla je da trenerica vodi i zumbu...sad samo treba smoći snage i krenuti...a to mi nije jača strana...
Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.