Sada je: 14 kol 2026, 01:21.
Moderator/ica: nadicab

lulamae je napisao/la:morati cu staviti na popis da vidim o cemu pricate..

(kao i hrpa drugih knjiga....)...
)...Uglavnom spremam se već duže vrijeme da nazovem mog ginića...ali uglavnom zaboravim na to 

) .. meni bi zapravo trebala jedna liječnica i/il prijateljica.. da me potakne, podupre, pogura i natjera... kad sam već sama tako nemarna. Zapravo bi trebalo žene poticati da idu u paru s prijateljicama... na rutinski pregled..

nasla ja na netu..

)...izbjegni neugodu i stres gdje i kad možeš!! - to je bar moj moto.
. Moć navike, valjda.

zgodno,zar ne..ozbiljno si razmisljam o tome,buduci da mi je to glavni razlog sto jos nisam otisla..
lulamae je napisao/la:ako niste znale,sljedecih tjedan dana u poliklinici Sunce daju 50% popusta na pregled+uzv+papa test zgodno,zar ne..ozbiljno si razmisljam o tome,buduci da mi je to glavni razlog sto jos nisam otisla..

i neurologu i jos sto stvari..ko to sve stigne..ni ne sjetim se sebe..

u utorak pocinjem raditi
ugl sve ste pozvane na trening
..u dubravi..21h..
Gdje si nasla poslic

mislila sam na zumbu kad sam rekla da sam nasla posao..u utorak pocinjem voditi zumba treninge..za vikend idem u maribor po licencu

....a možda sam fakat zastarjelih shvaćanja
...uglavnom onda su joj pukle najlonke ili što već..pa sam i za to bila kriva....ipak je obukla na kraju traperice ali iz protesta je na noge obula starke koje imaju niz ventilacijskih otvora i već sam ih htjela baciti u kantu.....
heeheheh...ali debelim carapama i visokim cizmama (bez visoke pete)
a tvoja kcer je puuuno mlađa od mene..daj ne sizi

Ali, vidjecete kad se nakon nekog vremena skakutanja i zumbanja javim, i kazem da sam isla vani u kratkim hlacicama i stiklama
Ja danas isla sa Curkom svojoj na neke kontrolice, sve OK, doktori zadovoljni, sad idemo daljeeee
I bila sam sa jednom mamom sa ovog foruma na kafici, i bas smo se ispricale, tako mi je sjelo, tri sata se nismo micale, sve dok teta nije posla da usisava lokal
Uglavnom, malo sam napunila baterije, i sad sam vesela

da ne govorim o kalorijama a kamoli o tome kakvog je to okusa..moram priznati da nisam probala..da ne mislite da sam neka tu cistunka...znam ja pojesti i kutiju domacica u trenu iliti milku sa grozdicama..ili kutiju pringlesa,onih ljutih..mmmm..al sto se tice toga,sad jedem bez imalo griznje savjesti jer znam da bum sve istesala i potrosila..kad vec muza nema po cijele noci,moram se snaci 

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.