Sada je: 11 kol 2026, 01:39.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

silki je napisao/la:od prvog dana spava s nama. krenulo je iz čiste komocije zbog dojenja

skorpionka je napisao/la:Od dolaska iz rodilišta

a zaista mi je ponekad za ispaliti. velika je i prilicno nemirno spava pa kad jos i njih dvojica imaju ludu noc
s blizancima je drugacije. tu smo stvarno ustrajali na kinderbetima i pazili da nijednom ne zavrse s nama osim par puta kad su bili jako bolesni pa eto da im malo olaksamo i da ih mogu stalno kontrolirati.

Krumpirić je napisao/la:skorpionka je napisao/la:Od dolaska iz rodilišta
isto.

) ali čim je malo porasla ja sam je zbog svog komfora prebacila k nama, zbilja mi ju je bilo teško dizati 10tak puta tokom noći. a od kad je s nama ja prespavljujem noć, ona se sama posluži cicama
barem pola sata ona nas mazi i ljubi
da nas probudi. ma, ja bi pristala na zauvijek 
Stefanova_mama je napisao/la:Krumpirić je napisao/la:skorpionka je napisao/la:Od dolaska iz rodilišta
isto.
Ovako.
Nadovezem se opet (sramim se sto se nadovezujem). S. je u udubljenju izmedju mog vrata i ramena proveo 3 dana i 3 noci (ja sam spavala na onom krevetu sa podignutim uzglavljem, polusedeci). Nikad necu zaboraviti predivan, fenomenalan miris, miris moje bebe. 

U svakom slucaju, nadam se da cemo naci uskoro nacina da se barem jedan (na tatu naravno ne mislim) iseli iz kreveta jer postaje gusto. 

adea je napisao/la: pa me MM lijepo pita da hocu li dok se ne pozene ili poudaju biti s njima u krevetu. OK, ima argument...

.

Sve u svemu, uskoro će postati usko... 
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.