Sada je: 04 kol 2026, 22:12.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

vedi je napisao/la:Prvi put čujem da se upala uha pušta sama za prođe.

olja je napisao/la:Od pripravaka iz 'bakine apoteke' ne bih nista na tako malom djetetu primjenjivala.
ali nisam znala da to nebi smjela malima dati)

IINA je napisao/la:Meni je otorinac rekao da se ništa ne kapa u uho. Čak niti antibiotske kapi.
Te kapi bolje je kapati u nos pravilno, a one onda dođu do unutarnjeg dijela uha, gdje je i upala.
Postoje virusne upale uha, no tada bol ne bi trebala trajati duže od 24 sata.
Ne kužim kako ste izdržali sa tim tjedan dana
, da pričekam dan hoće li biti bolje samo s atb (pije svako 24 sata), sad nakon lupoceta i prve doze atb spava "kao beba" već 2 sata

justdoit je napisao/la:olja je napisao/la:Od pripravaka iz 'bakine apoteke' ne bih nista na tako malom djetetu primjenjivala.
čak ni čuvarkuću? meni je baka kapala kapi iz listića čuvarkuće od kad se sjećam (ne sjećam se toga s godinu danaali nisam znala da to nebi smjela malima dati)

vedi je napisao/la:A mi smo dobili baš Garason u uho, IINA zašto ne?
IvaV je napisao/la:mi smo imali 3 upale uha za redom (sinko). valjda sve u mjesec i pol. kod zadnje smo pili atb 7 dana, pa opet nije valjalo, pa jos 3 dana. onda je dr rekao da mu je to tako malome (imao je 9 mj) previse, da uho nije vise upaljeno, ali da nije ni zdravo. i prepisao nam kapi.
vedi, kapali smo ih 7 dana i nakon toga je doc bio zadovoljan. tu su nam onda stale upale.
naravno da smo cijelo vrijeme cistili i nosic, plus efedrin.
cim mu krene nosic-upala uha. al doslovno. vjerujem da se prva dva puta nije ni izljecio kako spada, pa su se samo nadovezivale.

), ja bih otisla. i mirno spavala nakon sto bi mi on rekao da mi kapi/atb ne trebaju, ili bi pak da nam treba nesto od toga. ali ja sama nikad ne bih dirala usi, nikad.

) jer mi se to i čini logično
)

javi nam je li joj proslo.i zapravo priča ima logike, sve koje ste dobile kapi (vedi, rusulica), dobile ste ih kod već zaliječene upale

.
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.