E i mi smo imali slično iskustvo, samo što se kasnije manifestiralo! Dakle, pao je sa nekih godinu i pol, okrhnuo dvojku i nabio jedinicu, tako da mu je malo išla krv! Naravno boljelo je par dana i onda prestalo kao da ničeg nije bilo! Zub se malo klimao, ali kroz neko vrijeme kao da se ustabilio! E onda sam sa 3,5 god primjetila da imao kao neki vodeni prištić na mesu iznad te jedinice i naručili se na prvi pregled kod zubara! Na kraju je ispalo da si je začepio neki kanalić koji vodi u zub kad je to nabio, tako da mu je na kraju bušio zub odostraga, skroz do kraja, kao da to može iscuriti van! Dva puta smo dolazili na bušenje i onda treći put nakon nekih tjedn dana da mu to "zabetonira" Zub je naravno kroz ove godine polako mjenjao boju, tako da je sad žući od ostalih, malo se klima.....ali još je tu!!
Svakako bi ti preporučila da odeš zubaru po stručno mišljenje i barem na upoznavanje..da se malo privikne! Mi smo prvi put išli pratiti tatu, onda je sljedeći put on razgledao ordinaciju, sjeo na stolac, malo ga zubar pošpricao onom vodicom.....lagano privikavanje! I onda su se on i zubar dogovorili kao da će sljedeći put bušit!ra Znam da zavisi i od djeteta i zubara...nadam se da će i vama proći bez šokova! Meni je samo bilo važno, da baš već sa 3 ne postane krezubica!