Sada je: 01 svi 2026, 07:27.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

. To sam joj pocela davati kako nebi zlicicu zamrzila, jer na nju joj dajem onaj gorki vitamin D.

, ali ima mi to i neke logike jer njima mlijeko nije piće nego hrana , a ja nakon što se najedem sam žedna
, osim toga mislim da puno pomaže kod opstipacije i čini stolicu mekšom, adaptirano mlijeko ipak nije majčino mlijeko. 
titirlica je napisao/la: osim toga mislim da puno pomaže kod opstipacije i čini stolicu mekšom, adaptirano mlijeko ipak nije majčino mlijeko.

rekla mi patronažna i pedijatrica da adaptirano mlijeko dehidrira i da im je potrebna dodatna voda

mrcinela je napisao/la:a nemojmo zaboraviti da nisu ni sva adaptirana ista...

sm , a kakvu je stolicu imao s obzirom da je samo adaptirano pio? Nije meni ona rekla da će dehidrirati ako ne pije vodu nego adaptirano dehidrira tj. poslije njega si žedan (vuće vodu na sebe) tako nekako mi je objasnila..neznam baš najbolje objasniti al ono kužite me kaj ne
Nije meni ona rekla da će dehidrirati ako ne pije vodu nego adaptirano dehidrira tj. poslije njega si žedan

...uvijek bi joj dala nakon mlijeka gutljaj dva čaja ili mlijeka da nije žedna ili da si malo ispere usta.
je si mislila na vodu?

Radi se samo o tome da je od tog mlijeka žedniji nego da je na majčinom mlijeku.

svaka mama najbolje vidi jel njenoj bebi fali tekućine ili ne. Dakle NIJE nužno i NIJE obavezno davati vodu ali ako procijeniš da treba (tvrda stolica itd.) onda o.k. 

titirlica je napisao/la:ma i ja kažemsvaka mama najbolje vidi jel njenoj bebi fali tekućine ili ne. Dakle NIJE nužno i NIJE obavezno davati vodu ali ako procijeniš da treba (tvrda stolica itd.) onda o.k.
tako je, svaka majka zna najbolje za svoje dijete 

svaka mama najbolje vidi jel njenoj bebi fali tekućine ili ne. Dakle NIJE nužno i NIJE obavezno davati vodu ali ako procijeniš da treba (tvrda stolica itd.) onda o.k

:mah tako je, svaka majka zna najbolje za svoje dijete

mamashnita od noje je napisao/la::mah tako je, svaka majka zna najbolje za svoje dijete
a s ovim se ne slazem nikako

Matera_po_defaultu je napisao/la:mamashnita od noje je napisao/la::mah tako je, svaka majka zna najbolje za svoje dijete
a s ovim se ne slazem nikako
somethingsweet je napisao/la:moje iskustvo:
mi smo dobili od pedijatrice odgovor da dodatna tekućina uz adaptirano nije potrebna i da mlijeko sve zadovolji... i toga sam se držala neko vrijeme, međutim, tvrda kakica je radila probleme...
tako da sada dajem dodatno vodu - ponudim, ako hoće pije, ako neće ok... i primjetila sam da ako neki dan popije dosta manje vode odmah ima tvrđu kakicu... (babač ima 2 mjeseca)

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.