Sada je: 05 kol 2026, 23:55.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Sreca najveca je napisao/la:to na njihovim stranicama pise vec duze.
zakupili su i prostor u Avenue mall-u, to bi trebao biti treci.

JiA je napisao/la:prema informacijama sa forum.hr, od nekih forumasa koji su bili na jucerasnjem predstavljanju hm-ove proljetne kolekcije ( u zg ), prvi ducan se otvara 7.4. na cvjetnom trgu.

Sreca najveca je napisao/la:ako u ponudi bude ova roba koju sam ja imala prilike vidjeti u 12. mjesecu u Becu i u 1. mjesecu u Grazu, onda ce guzva vrlo brzo splasnuti.

što mislite, koliko će trebati da se tamo može normalno kupovati, bez navale, gužvi i redova? mjesec, dva, tri? kako je to bilo u sloveniji
mamma2x je napisao/la:Sreca najveca je napisao/la:ako u ponudi bude ova roba koju sam ja imala prilike vidjeti u 12. mjesecu u Becu i u 1. mjesecu u Grazu, onda ce guzva vrlo brzo splasnuti.
x
Potpisujem u potpunosti. NI H&M nije više ono što je bio. O cijenama da i ne govorim. Fun sam H&M-a i često kupujem kod njih (u Gracu) ali svaki put se neugodno iznenadim počevši od izbora pa do cijena. Dok su mi cure bile manje tamo sam im sve kupovala a danas se dva puta razmislim dali ću nešto kupiti ili ne. U zadnje vrijeme više kupujem u C&A.

patkica je napisao/la:
Koliko nas znam (narod jelte) bit će bar mjesec dana gužva i ludilo neprihvatljivih razmjera.

Bubidea je napisao/la:plus sto mi nikako nije ista roba za slov. trziste ili za npr. austrijsko trziste, po kvaliteti mislim
plus sto nece biti tako velikih snizenja ko u austriji

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.