Sada je: 17 tra 2026, 16:18.

stomatolog vam preporučuje

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

stomatolog vam preporučuje

PostPostao/la nadicab » 26 vel 2011, 00:25

Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

Re: stomatolog vam preporučuje

PostPostao/la alexandra » 26 vel 2011, 13:23

odličan.

nisam nigdje ni napisala. mi smo u ponedjeljak odradili drugu anesteziju i doveli usta u red.
skrušeno priznajem da nisam imala ni volje ni snage ni ničega za borbu po bolnicama (dubrava, trenutno 12. mj. čekanja), skupili smo lovu i otišli privatno. skupo, da, ali bez traumi i nervoze i za nju i za nas.
ako treba, pišam crveno
alexandra
idealni svjedok

PostPostao/la IRENA » 26 vel 2011, 14:19

tekst - predobar..
Već sam isprintala - ne samo za moje posebne klince već za sve moje pedijatrijske pacijente ( odnosno mame) ...
A ovo sa "dubrava, trenutno 12. mj. čekanja" .. :ajme .. pa to pitanje ( ne samo u Dubravi već u RH oćenito) se nije maklo s mrtve točke već godinama ( desetljećima čak) .. ne znam kaj je naposljetku bilo s specijaliziranom dentalnom ambulantom u Dubrovniku ?
Jan 1999. i Vito 2003. i Gita 2008.
IRENA
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la alexandra » 26 vel 2011, 15:04

ništa.
otvorili su je za tv i zatvorili. još uvijek ne radi.
meni je golem nakon latinice rekao da rade na tome da se u najskorije vrijeme otvori još jedna ordinacija u perkovčevoj budući imaju sve uvjete, trebaju samo anesteziologa. od tog obećanja u moje uši je prošlo 2 godine. ordinacije naravno nema.
čekanje u dubravi 2008 je bilo 7. mjeseci, prije 4 mjeseca me zvala jedna mama da me pita gdje da ide, jer je lista sada 12. mjeseci. dakle, pomaklo se, ali na gore. :ajme
ako treba, pišam crveno
alexandra
idealni svjedok

PostPostao/la lulamae » 26 vel 2011, 17:32

mi idemo kod dr.Jukić i mogu je apsolutno pohvaliti i preporučiti svima..adrian ju obozava i kad je nema onda place iako mu treba izvaditi zub..tako je bilo prosli ili pretprosli tjedan kad je bila bolesna..jucer mu je izvadila vec drugi zub i on nije ni suzu pustio..obozava se voziti na onoj stolici,sam stisce gumbe,cak su skupa i izvadili zub jer je on izrazio zelju..stavila je njegovu ruku na svoju i skupa su ga iscupali :D sve mu pokazuje,svaki instrument mu stavi u ruku,svaki tuferic,posudicu za pljuvanje,casu,sve sto je oko njega..zna sto je sterilizator i cim ga cuje veli da je to za unistavanje bakterija :) ima stvarno odlican pristup :5
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.