Ja sad prepuna volje - prvo jer sam se uvukla u pomenute traperice a drugo jer su svi oko mene na aušvic-dijetama
Već treći dan sam na LCHF i nemam pojma da li će upaliti ali bitno je da nisam gladna i da imam energije. Da li se je nešto desilo ovih dana ili ja jednostavno nisam obraćala pažnju ali stomak mi se baš izravnjao (i pored loše probave sa kojom kuburim već duuuugo). Dijeta nije baš onakva kako propisuju, pojedem i po neku naranču, možda preteram sa veličinom porcije ponekad ali gledaću da vodim računa. Sinoć sam ispekla i onaj dobar jutarnji hleb sa semenkama pa sam njega malo jela uz doručak, imam bucine semenke i crnu čoksu sa višnjom za krize, orbitrek mi je na sred radne sobe i valjda je to to

. E da, mm je sinoć izjavio kod mojih da sam smršala tako da htela ne htela moram opravdati njegovu izjavu kad se budemo videli čim malo otopli
Inače, brat i snaha (mada uglavnom samo ona) su distributeri Herbalife-a, već su dostigli neki zavidan uspeh tamo (neki mentori, palčevi, kojilisu....) i već treću godinu zaredom mi ne prestaju uvaljivati proizvode. Nije da sam baš stoka pa da neću bratu rođenom pomoći da napreduje, kupila sam par šejkova i neka dijetalna vlakna tamo na početku ali ja ne verujem u te stvari, zaboravljam lek popiti a kamoli šejk tako da mi se ti njihovi čudotvorni napici razvlače po kuhinji dok im ne istekne rok. Naravno, pretila sam i imaju dodatnih motiva da mi stoje za vratom i jure me sa aparatima za merenje masnoće svaki put kad se pojavim tamo, crknem gladna po 3 dana da ne bih morala da slušam predavanja

. I onda mm objavi da sam smršala

. Odličan motiv za izgladnivanje, zar ne