roka470 je napisao/la:Korason to što opisuješ je sve normalno, bogata motorika, zdravog djeteta koje eksperimentira. Snimi si to za uspomenu.
hvala, roka

Sada je: 12 kol 2026, 08:53.
Moderator/ica: nadicab
roka470 je napisao/la:Korason to što opisuješ je sve normalno, bogata motorika, zdravog djeteta koje eksperimentira. Snimi si to za uspomenu.

)!
Uživajte sada i zaboravite sve muke koje ste prošle... Ja jedva čekam ljeto da idem na kupanje svaki dan, kažu da je more super...

Eto jedino ti palčići opet bježe unutra, ja nekako to povezujem sa tonusom, koji se vjerojatno malo vrati kad se napreže i ide na noge...
Pa sta nije jos malo prerano za ravne i krivudave crte? 

korason je napisao/la:roka470 je napisao/la:Korason to što opisuješ je sve normalno, bogata motorika, zdravog djeteta koje eksperimentira. Snimi si to za uspomenu.
hvala, roka

noemi2010 je napisao/la:Ma uff to ispravljanje dok puže nema šanse ona ipak puze već 6 mj. brza je ko metak... ma iskreno nemam pojma odakle joj ta stisnuta desna to nije lošija nego bolja ruka zato mi i jest čudno a tako bi volila imat nekog terapeuta da mi prati dijete, ovi me iz bolnice otpustili jer kao oni prate dok vide da se dijete diglo na noge.. ostalo će doć s vremenom...

. Samo nemam sto napisati pa se ne javljam
. Kod nas ti je cesto savijen palac i kaziprst, ja sam svima to naglasavala i nitko sada na kraju kada lijepo hoda i brblja to nije smatrao problemom. Vjerujem da ce tako biti i kod vas, ali naravno da opreza nikad na odmet. Telefonom nismo gotovo nista niti mi rjesavali iako smo uvijek isli istim doktorima i fizioterapeutici.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.