A evo i objasniću. Jel neka od vas čula za Animal Cuts? Ako nije, to vam je trenutno najpopularniji ekstremni topilac masti, nekakvo čudo u 2x9 kapsula dnevno. Uglavnom ga muški koriste tako da je prosto nemoguće naći nekog u mojoj okolini koji isti ili ne pije ili ga ne čeka da mu stigne poštom a za to vreme ne izbijaju iz teretane. Mm included. Najbolja drugarica je inače mršava i goji se samo u stomaku (i ona rodila blizance pa joj razvučena koža dozvoljava) i sad je na ekstremnoj dijeti, aerobiku samnom plus kući ona i njen muž (koji takođe pije AC, proteine, surutku, vlakna...younameit) naručili masu vežbalica pa po ceo dan voze bicikl, orbitrek, rade trbušnjake na bench-u, dižu tegove...Druga drugarica (koja baš ima toga za skinuti) ipak odlučila da će joj AC bolje pomoći. Jedan bračni par već mesec dana na logor-dijeti...
...A ja sirota se ubijam na aerobiku 3x sedmično, prva što kažu povukla nogu sa nekom aktivnošću, vodim računa o ishrani i skidam neverovatnih 200g mesečno.
Dobro, imam rezultata nekakvih ali opet će kod svih ostalih to ići mnogo brže. Uglavnom su svi u svojim pričama u paru sa mužem/ženom/sestrom a ja i mm nikako da se uklopimo. Orbi mi je trenutno na 20cm iza leđa ali ga ne mogu sad voziti jer moram na pijacu a posle imam spremati ručak i neki kolač jer mi dolazi drugarica sa klincima popodne. Uveče ne znam koliko ću biti orna i voljna a sutra ionako uveče imam trening...U ponedeljak ću prepodne preskočiti jer moram ranije na posao, uveče ću biti umorna...Da mi je nešto da me trgne
Juče popodne sam upala u depresiju. Za pms je rano (nije puno ali ne hvata mene baš tako sedmicama unapred), ali svejedno je nešto slično bilo. Zeznula sam i dijetu i sve, odležala celo popodne do te mere da su mi na kraju noge trnule i pojela barem 2 banane i 5 plazma keksa
I probava me zeza btw
I tako...Nije ni kod mene najsjajnije
Ne dajte se 

, nadam se da će nam skori kraj zime donjeti bolje raspoloženje i više volje.

. A neispavana sam katastrofa i bojim se da zbog toga ne dobijem napade gladi kao što znam. Zato čekam da mi se organizam ohladi pa da jedem i onda odoh na posao i ne vraćam se do ručka 

ne pise od kojeg ponedjeljka 
i

A ne mogu pit kavu bez šećera, pa rađe stavim malo šećera nego nekog zaslađivača. Nadam se da ću izdržati 2 tjedna