Sada je: 25 kol 2026, 20:21.

Operacija vena

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Operacija vena

PostPostao/la teutonija » 11 ožu 2011, 13:42

Sprema se MM tj tjeram ga da se pokrene po tom pitanju jer je bio kandidat za operaciju već prije 15 i više godina.

Noge mu izgledaju grozno ,pune su čvorova i zadebljanja od stopala do prepona ,sad na tim čvorovima ima dermatitis ,na djelovima nogu ne rastu mu dlake.
Smetnji nekih većih za sad nema,nema nikakav faktor rizika ne pije,ne puši ima normalnu TT, imao je tromboflebitis prije koju godinu no puno se kreće, priroda posla mu je takva tak da niti puno ne sjedi niti ne stoji što mu ide na ruku.

Kompresivne čarape više ne nosi :roll

Naručila sam ga na dopler vena sad za koji tjedan i onda ide specijalistu ,e sad zanima me dal je netko bio na operaciji u skorije vrijeme ,kak to izgleda ,šta je najbolje ,mislim koja metoda ,kakav je oporavak kojom metodom ,kakve se operacije rade u državnim bolnicama sad?

Prije 15 g su mu savjetovali klasičnu za koju se nije odlučio, dal je bolje ići privatno ili se sve može obaviti i u državnoj bolnici?
Tu mislim na neku od suvremenijih metoda uz minimalan oporavak i boravak u bolnici.

Curke pomagajte nisam s tim na Ti ,a on je po tom pitanju ko da imam malo dijete koje spremam na operaciju. :ajme
Znam da i na pregledu neće pitati ništa, a ne mogu ko s djetetom ja ići s njim . :mrgreen
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

Re: Operacija vena

PostPostao/la nadicab » 11 ožu 2011, 13:43

moji kumovi su to odradili u Koprivnici - brza narudžba, dobra obrada i sve 5
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la teutonija » 11 ožu 2011, 13:59

nadice može malo detaljnije može i na pp. :kiss
Budilica, 2003.
Mudrica, 2006.
teutonija
sex blau aviona

PostPostao/la TmamaKiN2 » 11 ožu 2011, 18:16

neki dan je bas bila neka emisija i pricali o op.vena. eh, sad nisam bas nesto budno pratila, ali cini mi se da su rekli da se to radi pod lokalnom anestezijom, laserom (ako sam dobro zapamtila), kao vena se sliepi tako nesto, vise-manje kao rutinski. oporavak ne traje dugo, kao pacijenti trebaju hodati ...
nisam ti bas puno pomogla :ajme
BUDILICE I MARATONCI
skolarka K 10/2001
skolarac-maratonac N 07/2003
TmamaKiN2
puna razumijevanja

PostPostao/la pomikaki » 18 ožu 2011, 17:22

Bila je mm-ova teta pred koju godinu, ali ne znam detalje, samo da je to rutinska operacija i da se brzo oporavila.
Ali znam i da čovjek može imati gadne komplikacije ako to ne riješi. Potjeraj ga doktoru da to obavi.
pomikaki
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kimama1 » 18 ožu 2011, 23:31

moja frendica riješila u Ljubljani nekom pjenom, jako je zadovoljna. Ako hoćeš, pitam točno sve
BAKA - NALIJA
kimama1
obična palunkica

PostPostao/la Many » 18 ožu 2011, 23:59

ja prije godinu dana rijesila ovdje u zagrebu.na svakoj nozi imala po jednu ooogromnu i punu cvorova.
sad ih nemam. radi se UGS terapijom. nema bolnickog lijecenja, anestezije, bolova i odmah nakoh zahvata se rade svakodnevni poslovi.nije bas jeftino, ali vrijedi svake lipe.
Many
Asimilirana
Asimilirana

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.