Sada je: 08 kol 2026, 20:50.

ideje za kuhinjski zid

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

ideje za kuhinjski zid

PostPostao/la Maja D » 11 ožu 2011, 15:00

... a radi se o zidu kod kojeg se nalazi radna povrsina i koji nije prekriven plocicama, a prilicno je "na udaru". Rado bih stavila nesto sto se lako odrzava (citaj: cisti), a nemam pojma sta. Trenutno je zid prefarban farbom koja se kao moze 'prati' ali nije mi se to pokazalo kao dobro rjesenje. :ajme Razmisljala sam o nekim plastificiranim tapetama, staklu ... imate li iskustva s tim?
Maja D
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Re: ideje za kuhinjski zid

PostPostao/la ivana7997 » 11 ožu 2011, 15:04

slika

slika
ivana7997
Abundija

PostPostao/la ivana7997 » 11 ožu 2011, 15:05

imam staklo i odusevljena sam.
ivana7997
Abundija

PostPostao/la Lena » 11 ožu 2011, 15:31

ima u ikei ploče širine 60cm koje su namijenjene baš za to. imaju različite boje na stranama pa ih okreneš na koju ti odgovara.
http://www.ikea.com/at/de/search/?query=fastbo
ja da idem sad smišljati rješenje, sigurno bi to uzela.
"The big wheel keeps on turning On a simple line day by day The earth spins on its axis One man struggle while another relaxes"
Lena
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la TanjaMT » 11 ožu 2011, 19:25

ove ikeine ploce sam imala u ruci :mrgreen
cini mi se da nije neka kvaliteta za zid "na udaru" i svakodnevno drndanje. ja sam ih gledala za vikendicu.
TanjaMT
kile su mi ko bitcoin

PostPostao/la moj(a) djeca(k) » 11 ožu 2011, 21:49

staklo je odlicno rjesenje i jednostavno za odrzavanje.
mi u kuhinji imamo crveni stakleni zid. :dada
djecak 02.03.2003.
djevojcica 05.01.2011.

-Novi dan, nova nafaka-
moj(a) djeca(k)
Sa čokoladom u kosi

Lokacija: Zlatna dolina smjestena u srcu "Zemlje u obliku srca"

PostPostao/la Maja D » 15 ožu 2011, 17:58

Hvala na preporukama. :kiss
Maja D
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Hrvoje2011 » 01 tra 2011, 15:27

Lena je napisao/la:ima u ikei ploče širine 60cm koje su namijenjene baš za to. imaju različite boje na stranama pa ih okreneš na koju ti odgovara.
http://www.ikea.com/at/de/search/?query=fastbo
ja da idem sad smišljati rješenje, sigurno bi to uzela.

Poštovanje, moja supruga čita po forumu pa je naletjela na ovaj post i rekla da moram nesto napisati budući da sam u IKEA-i par puta mjesečno. Ne znam jeste li imali te ploče u rukama, ali nije to baš najkvalitetnija stvar. A niti najjeftinija. Realna cijena tih ploča je cca 2-4 Eura, a u prodaji su za puno vise(iskreno ne znam tocno, mislim oko 20 Eura). Mislim da je m2 stakla negdje oko te cijene, a puno je kvalitetnije rjesenje.
Hrvoje2011
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Lena » 01 tra 2011, 16:35

kvadrat stakla je te cijene, ali bez nužne obrade i skupog bušenja rupa potrebnih za eventualne utičnice itd. pa se, po meni, te dvije stvari ne mogu uspoređivati.
jesam, imala sam ih u rukama.

Hrvoje2011 je napisao/la: Realna cijena tih ploča je cca 2-4 Eura, a u prodaji su za puno vise(iskreno ne znam tocno, mislim oko 20 Eura).

mislim da bi se tako mogla povući paralela sa sve i jednim proizvodom u trgovini. ili smatrate da, kad trgovina nešto rasprodaje s 50% popusta, se apsolutno odriče marže? :dunno
"The big wheel keeps on turning On a simple line day by day The earth spins on its axis One man struggle while another relaxes"
Lena
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Hrvoje2011 » 02 tra 2011, 11:41

Lena je napisao/la:kvadrat stakla je te cijene, ali bez nužne obrade i skupog bušenja rupa potrebnih za eventualne utičnice itd. pa se, po meni, te dvije stvari ne mogu uspoređivati.
jesam, imala sam ih u rukama.

Kako se ne bi mogle usporedivati - platiti 150kn za losiju stvar ili 200 za bolju?

Lena je napisao/la:
Hrvoje2011 je napisao/la: Realna cijena tih ploča je cca 2-4 Eura, a u prodaji su za puno vise(iskreno ne znam tocno, mislim oko 20 Eura).

mislim da bi se tako mogla povući paralela sa sve i jednim proizvodom u trgovini. ili smatrate da, kad trgovina nešto rasprodaje s 50% popusta, se apsolutno odriče marže? :dunno

Postoje stvari koje imaju fer odmjerenu cijenu, posebno u IKEA-i. Od Lack stolića, Malm komoda, da ne pricam o raznim sitnicama za uredenje stana. Kod dijela stvari se radi o price dumpingu, ali to krajnjeg kupca ne zanima. Mene uopce ne zanima zarada trgovca nego dajem savjet da netko ne ode u IKEA-u po te zidne obloge i onda se razocara kvalitetom.
Hrvoje2011
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.