Sada je: 08 kol 2026, 17:54.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

melita je napisao/la:Piko, koristite li vi ovu mogućnost naginjanja stola? Znam da je to korisno inženjerima i ostalim crtaćim zanimanjima, a kako djeci to može poslužiti?

Djeci to jedino i može poslužiti, inženjeri crtaju s mišem zadnjih 20 godina

melita je napisao/la:Djeci to jedino i može poslužiti, inženjeri crtaju s mišem zadnjih 20 godina
Da, na tu sitnicu zvanu napredak posve sam zaboravila! Ja valjda još uvijek zamišljam građevinare i arhitekte kako u finim odijelima i kostimima u svojim uredima nagnuti nad hrpom nacrta raspravljaju o projektu. Pritom puše fine cigare i piju najbolji konjak.
, ja sam na prvom radnom mjestu dobila i zimsku i ljetnu kutu s logom firme. Da ne zaprljam s rapidografom fini kostim
.
Piko, koristite li vi ovu mogućnost naginjanja stola? Znam da je to korisno inženjerima i ostalim crtaćim zanimanjima, a kako djeci to može poslužiti?

ako je alternativa ladicaru otvorena polica, glasam za ladicar. lakse je odrzavati red
U tu svrhu (otklanjanja nereda) smo upotrijebili jedno dvadesteak različitih kutija za različite svrhe, pa nam soba koliko toliko izgleda uredno. Kutije su smještene na polici iznad stola, a u otvorenoj polici su knjige i bilježnice i to dosta lijepo izgleda!

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.