ja jos nisam pravila ,
kad god se odlucim i imam volje nema jogurta u frizideru a ne da mi se ici u ducan , sutra pravim pizete , valjda Sada je: 07 kol 2026, 13:11.
kad god se odlucim i imam volje nema jogurta u frizideru a ne da mi se ici u ducan , sutra pravim pizete , valjda 

thalia je napisao/la:ja stalno sve radim sa suhim kvascem, mrzi me onaj kupovat.

pomikaki je napisao/la:thalia je napisao/la:ja stalno sve radim sa suhim kvascem, mrzi me onaj kupovat.
Ja uzmem svježi, ali ga ne dižem nego dobro izmrvim s malo brašna u šalici i onda smao pomješam s brašnom kao suhi. Jednostavnije mi je nego dizati ga. Samo dodam toplu vodu u brašno.
Suhi eventualno imam u kući za rezervu ako mi pofali svježeg.

thalia je napisao/la:pomikaki je napisao/la:thalia je napisao/la:ja stalno sve radim sa suhim kvascem, mrzi me onaj kupovat.
Ja uzmem svježi, ali ga ne dižem nego dobro izmrvim s malo brašna u šalici i onda smao pomješam s brašnom kao suhi. Jednostavnije mi je nego dizati ga. Samo dodam toplu vodu u brašno.
Suhi eventualno imam u kući za rezervu ako mi pofali svježeg.
šta ispadne isto?
meni je ipak suhi lakši, stoji u špajzi, neće se pokvarti, istresem u brašno
a i nekako mi je draže. Istina, suhi ima puno duži rok trajanja pa ne moraš misliti hoće li ti propasti. Ali ako pečeš kruh redovito troši se dosta brzo da se ne stigne pokvariti.

norafora je napisao/la:Meni su brze i fine kiflice bolje od ludih

Novamama je napisao/la:svježi kvas zaledim i kad mi treba vadim. samo prođem pod vrućom vodom da mi se skine papir, i takvoga ga bacim u toplo mlijeko.
Nije mi palo na pamet i ovo mi je odlican savjet. 
Bubidea je napisao/la:dukatove kiflice

)nina i nika je napisao/la:Novamama je napisao/la:svježi kvas zaledim i kad mi treba vadim. samo prođem pod vrućom vodom da mi se skine papir, i takvoga ga bacim u toplo mlijeko.
dobar savjet zlata vrijedi.Nije mi palo na pamet i ovo mi je odlican savjet.

Nisam stigla slikati - odnijela na rockas sogorici 

Ja pravila od njega buhtlice sa mladim sirom i mini pizze, nema pojma sta se brze pojelo
Uglavnom, odusevljena sam a i svi ukucani, pa moram uskoro opet praviti...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.