Čestitke našem
Tomi na trčanju i pričanju.
Mrcinela, samo neka maleni puže što duže, kako je Nevenera napisala kad prohida i taj grasp će se povući. Kako i sama vidiš puzanjem su se otvorile šake, tako će i stopala. Mi smo vježbali vježbice za stopala, no Jeleni je više bio problem stajanje na unutarnjem rubu nego grasp, ali sve se to rashoda.
Noemi Nadica je zaista jako lijepo napisala. Razina tvoje zabrinutosti i frustracije je daleko iznad stvarnog problema. Ja kad pogledam u natrag isto sam jedan period bila tako frustrirana, bez potrebe. Nisam vjerovala kad mi se govorila da će biti sve dobro s djetetom, tražila " dlaku u jajetu". Moraš se boriti protiv tog stanja.Roditeljstvo i život su izazovi, nikad ne znaš što te čeka iza ugla. Treba biti jak i spreman dočekati nove probleme.
Ma pusti taj palac, pa šta onda ako i bude ružno pisala i ne bude znala nacrtati krug unutar crta ili zvjezdu, ili bila nespretna na tjelesnom ( to ti je opis mene, a eto uspjela završit faks , a ne znam baš dobro zbrajati bez digitrona

, imala jedinice iz tjelesnog jer nisam mogla hodati po gredi i preskakati kozlič- a prije trudnoće sam s muškima prašila na biciklu i do 100 km, veslam, planinarim, trčim,skijam, doduše rolat se nisam nikada naučila). Za koji mjesec mala će trčat po Stradunu, " kupat menčiće u moru" ( Jelenina izjava, iliti bacat kamenje u more). Lijepo se obucite, nabijte cvike na nos i van, i dosta palca i šake i slabe zdjelice....

. Od sada se javljaj samo s lijepim vijestima tipa:
Jelena prošli vikend trčala po rivi i Kalelargi, lovila golubove na Nrodnom trgu ( znaju cure da je to bila moja prošlo ljetna želja, evo je ovog proljeća se ostvarila).Zna recitirati hrpu pjesmica, s već neko vrijeme uspjeva i otpjevati po koji takt. Ja sam već u niskom startu za upis u glazbenu školu