ja mogu reću za sebe da bi SIGURNO išla za tim malcem- agresivcem i pošteno se izderala na njega
i obavezno bi obavijestila tete o tome, a i roditelje od tog malog, koliko god oni ne žele ništa čuti.
ako bi se nedaj bože ponavljalo da moje dijete stalno tuče neki takav klinac , mislim da bi počela i prijetit tim roditeljima
socijalnom službom i ne znam čime jer dijete sigurno nije samo naučilo se takvome ponašanju i sigurno ima neke dublje razloge zašto je takvo
imamo i mi jednog sličnog u vrtiću, radi njega je i moj mali bio 2 mjeseca u gipsu. naravno da sam pričala sa mamom od tog malog, koja isto ništa neće da čuje, tate nema... nisam nikoga okrivila jer dijelom krivim i svog malog šta se uopče našao u takvoj situaciji sa tim malim, ali da se to ponavlja postala bi sigurno oštrija u razgovoru.

ma ovo stvarno postaje smiješno
To dijete je ove godine došlo nama u grupu nakon što je izmlatilo sve u prethodnoj grupi

ali necemo se u to mijesati, jel tako gospodjo, to su djecja posla
...... Ja ne znam kako bi se postavila u tom trenutku jer svi smo mi roditelji i u trenutku znamo reagirati impulzivno