Sada je: 06 kol 2026, 21:07.
Solea je napisao/la:lena, ulažem na slatko

predobar ti je F. i nestrpljivo cekam novu temu

kranjica je napisao/la:Znam da sam plava ali kada moram objaviti temu za idući mjesec i gdje?
:a od 21.-og do 27.-og se bira pobjednik koji zatim od 28.-og do 29.-og mora zadati novu temu.

snowwhite je napisao/la:a hoćemo li saznati autora recepta koji nije ušao u glasanje?

ja sam se ocito povela za slatkim, hurmasice nikad nisam pravila, vidim sad da su oljine, probacu ih sigurno 
Lena je napisao/la:kranjica je napisao/la:Znam da sam plava ali kada moram objaviti temu za idući mjesec i gdje?
ne furaj se na pramenove.![]()
ima tema. kaže: pravila igre.![]()
ali evo, zato jer si simpatična![]()
:
a od 21.-og do 27.-og se bira pobjednik koji zatim od 28.-og do 29.-og mora zadati novu temu.

Da sam se potrudila i setkla pravo glasa glasala bi za fusion

skorpionka je napisao/la:Nego sumnjala sam na Kranjicu i za neke fotke za koje vidim da ih je Lena radilaBit će joj posudila Kranjica svog fotografa
ali je vrlo slična aparatura i popravljam se u fotkanju. 
jedva cekam novu temuPotica je napisao/la:AA ti si se stvarno iskazala![]()
jedina je razlika sto sam (na sveopstu zacudjenost ukucana) sve to i slikala giami je napisao/la:no moram reći da je razlika u baklavi kod kupovnih i domaćih kora ogromna, domaće kore su jako mekane i zbilja se tope u ustima, naša baklava je planula isti dan![]()
... ja sam ovaj put jedva nasla kore (posto je baklava u mojoj drzavi jaaaaako popularna slastica
) i nikad ruzniju baklavu nisam napravila, jer su se kidale i mrvile - izvuklo je jedino da je bila mljac mljacova
al' su domace kore zanovetli, morbit bi ih napravila da mi se Johnny Depp najavi na baklavu Solea je napisao/la:AA, ti možeš od škorpi preuzet titulu trudbenice mjeseca

sviđaju mi se ove salate, naročito mi je zanimljiva ova salata s turskim/ grčkim jogurtom- kakav je to jogurt? gdje se to nabavlja

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.