mrava sorry nisam stigla na net
ovako je bilo kod mene, Matej je imao 16 dana kad sam dobila 2. napad po redu, gadan da sam na hitnu odvežena. tad su skužili da imam kamence-u biti pijesak i zadržana sam u bolnici. ja sam u škrinji imala već nešto mlijeka jer sam ga imala na pretek. dali su mi neku tabletu za bol, i htjeli mi zaustaviti cicanje i ja sam popizdila i rekla da neću niš i ko osa sam stajala kad bi mi neki lijek pokušali ugurat i stalno pitala a što je to, a to? uzela sam izdjalicu sa sobom i izdajala i bacala tu noć i jutro, oko 2 popodne su mi kroz usta vadili dva kamenčića koja su izazvali napad jer su ušli u kanal. to je bilo poprilično gadno, uglavnom drugo jutro sam išla doma, matej je samo 2 put morao piti AD jer moga više nije bilo, rekli su mi da slobodno popodne mogu dojiti, dobila sam neki antibiotik koji se daje i djeci, ubi me ali se ne sjećam kako se zove. sjećam se da je matej navalio ko pijan na plot. sve bilo ok.
dobila sam strogu ali strogu dijetu, ako ti treba recepti za biskvite bez jaja i svašta nešto javi, ja sam bila konstantno gladna i jela sam stalno nešto, malo pomalo.
uglavnom kad je matej imao 6 mjesci dogodio se opet napad jer sam bila na piru jednom i skakala što nisam smjela i jela malo drugačije i teže. zakazali su mi hitnu operaciju, on je imao 7. tad. u tih mjesec dana sam izdajala ko luda, nije ga više toliko bilo, ali dosta, spremala sam u škrinju. no on nije više htio bocu pa su mu trpali svakako, radili mu frutolino s vodom običnim, po danu je tad već jeo kašice lakše. primljena sam u pon, obavila pretrage, svi su znali da moraju paziti što mi daju jer dojim i nisam htjela stati, navečer su mi dali da mi dovedu mateja pa je cicao, i ujtro još sam bila u parku pred bolnicom i dojila prije operacije, operirana sam laparoskopski, drugi dan su me pustili oko jedan doma, dali su mi neku tabletu ujutro za bol i rekli da mogu oko 3 dojiti već antibiotik i to je to. preporodila sam se. nakon nekih 20 dana sam jela čokoladu nakon dobrih 7 mjeseci.

a jaja to sam još imala strah dugo dugo. sad je sve ok.
moj savjet je pridržavaj se dijete i odi što prije to riješiti. ja sam se prepolovila s kilažom.