Trini je napisao/la:Pedijatrica isto preporucila Mustelu koju preporuca Hajdi, ... a nista, probat cu, nista mi ne preostaje (cijena je paprena a toliko sam platila i Aderminu pjenu koja je bila totalni promasaj, pa sad ipak ne bih riskirala bez dobrih preporuka).
nama je kod mustele bila ključna ta krema kojom se glavica namaže prije pranja kosde pjenom (mi smo koristili samo pjenu pa nam nije pomoglo - onda nam je dermatologica rekla da moramo kupiti i tu kremu)
pjenom samo održavamo vlasište, ali ne čini mi se da uklanja tjemenicu
možda i aderma ima još neku kremu koju bi trebala koristiti prije pjene?
možda možeš dobiti tester? objasni da si već kupila aderminu pjenu i da ne bi htjela ovaj put isprobati prije kupnje (mustela bi morala imati neke testere, ja se sjećam da sam nakon poroda dobila hrpu njihovih testera (ali proizvoda za njegu tijela - i za mene i za bebu)
a možda ti neće trebati mustelina pjena ako imaš aderminu, nego će ti biti dovoljna mustelina krema
dermatologica je rekla da moramo ponoviti postupak svaki dan, s tim da svaki dan produžimo držanje kreme na glavi (da počnemo sa cca pola sata-sat, pa 2 sata, pa cijelo popodne, pa na kraju (ako vidimo da vlasište podnosi) može ostati i preko noći
i kad smo ostavili preko noći - sve se skinulo