Volvo je napisao/la:I vic s helikopterom(bolje se osramotit' od treme nego takvim vicom koji ju je navodno anulirao) kao šlag na torti ukupnom mom dojmu
podijeli vic

Sada je: 06 kol 2026, 01:11.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
Volvo je napisao/la:I vic s helikopterom(bolje se osramotit' od treme nego takvim vicom koji ju je navodno anulirao) kao šlag na torti ukupnom mom dojmu

Helena71 je napisao/la:Grudnjake za dojenje imas u Mulleru i u Lidlu svako toliko po povoljnim cijenama
alexandra je napisao/la:ina, napiši im pismo da požure. hitno.

, a na transparentu je pisalo LAŽOVI .. murjak mu je dobacio u šali "za tebe nema ulaza" 

tanjabb je napisao/la:Nadam se da se najela. Iskreno.
tanjabb je napisao/la:Nadam se da se najela. Iskreno.

Meni je pretužno gledati oko sebe i sve tužnije iz dana u dan.
Stotine, tisuće ljudi kopa po kantama za smeće tražeći plastične boce, stari ljudi su gladni i siroti jer su mirovine bezobrazno niske - kao da su oni krivi što se kroz njihov radni vijek promijenilo nekoliko država i valuta (dok se oni nisu s mjesta maknuli). A s druge strane divlja horda čeka otvaranje svakog novog šoping centra i mahnito kupuje kao da im je to zadnje u životu.

Barbi je napisao/la:Meni je pretužno gledati oko sebe i sve tužnije iz dana u dan.![]()
Stotine, tisuće ljudi kopa po kantama za smeće tražeći plastične boce, stari ljudi su gladni i siroti jer su mirovine bezobrazno niske - kao da su oni krivi što se kroz njihov radni vijek promijenilo nekoliko država i valuta (dok se oni nisu s mjesta maknuli). A s druge strane divlja horda čeka otvaranje svakog novog šoping centra i mahnito kupuje kao da im je to zadnje u životu.![]()
Ja volim HM i drago mi je da ćemo ga imati u Hrvatskoj, ali ne mogu ovo ludilo razumjeti.

Inače, nisam bila unutar H&M-a na cvjetnom (nije mi se dalo čekati red) samo sam ga izvana vidla i ostala razočarana šta nema dječjeg odjela 

Barbi je napisao/la:Meni je pretužno gledati oko sebe i sve tužnije iz dana u dan.![]()
Stotine, tisuće ljudi kopa po kantama za smeće tražeći plastične boce, stari ljudi su gladni i siroti jer su mirovine bezobrazno niske - kao da su oni krivi što se kroz njihov radni vijek promijenilo nekoliko država i valuta (dok se oni nisu s mjesta maknuli). A s druge strane divlja horda čeka otvaranje svakog novog šoping centra i mahnito kupuje kao da im je to zadnje u životu.![]()
Ja volim HM i drago mi je da ćemo ga imati u Hrvatskoj, ali ne mogu ovo ludilo razumjeti.
sj je napisao/la:Ja sam na ulici vidjela ženu koja bi po godinama i izgledu mogla biti moja mama. Držala je karton na kojem je pisalo : Gladna sam![]()

Stotine, tisuće ljudi kopa po kantama za smeće tražeći plastične boce, stari ljudi su gladni i siroti jer su mirovine bezobrazno niske - kao da su oni krivi što se kroz njihov radni vijek promijenilo nekoliko država i valuta (dok se oni nisu s mjesta maknuli). A s druge strane divlja horda čeka otvaranje svakog novog šoping centra i mahnito kupuje kao da im je to zadnje u životu.

A s druge strane divlja horda čeka otvaranje svakog novog šoping centra i mahnito kupuje kao da im je to zadnje u životu
I to da je tijekom dana nemoguce naci stol u bilo kojem kaficu u gradu jer je sve prepuno tih istih "gladnih i sirotih" penzionera (posebno po slasticarnicama).....Hocu reci...mislim da ste malo previse otisle u patetiku, nije sve tako crno...Gladnih i siromasnih je uvijek bilo svugdje i biti ce...u nekim zemljama vise u nekima manje...nismo mi nikakva iznimka. 

franika je napisao/la:Hocu reci...mislim da ste malo previse otisle u patetiku...Gladnih i siromasnih je uvijek bilo svugdje i biti ce...u nekim zemljama vise u nekima manje...nismo mi nikakava iznimka.

franika je napisao/la:I to da je tijekom dana nemoguce naci stol u bilo kojem kaficu u gradu jer je sve prepuno tih istih "gladnih i sirotih" penzionera (posebno po slasticarnicama).....

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: jeannevol i 1 gost.