pa da vas malo potaknem na pisanje
za početak ima li netko iskustva s kakvim privatnim vrtićem u Zg?
Sada je: 11 kol 2026, 08:02.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

, a radi. a ja sam studentica. sljedeće godine sam na 5. godini i imati ću puno obaveza na fakultetu. nemamo baka i djedova u penziji, niti ikog drugog za čuvanje, a ja stvarno mislim da će mi bez vrtića biti nemoguće diplomirati
ciklama24 je napisao/la:ali mislim da je status redovnog studenta isto kao i da radim ili se varam

domy je napisao/la:Danas sam išla malo bolje promotriti listu i sve mi je tu nekaj mutno
Dakle ispod mene u neupisanoj djeci ima jedan sa 16 bodova , 3 sa trinaest, 1 sa 15 i 2 sa 12 ostali svi imaju 10
A na listi upisanih imajako puno onih sa 10 bodova i prvi na listi upisanih ima 10 bodova i piše kod njega prioritet.
Tako da mi nije jasno kak su to oni upisivali djecu.
Jel zna netko gdje bi se moglo vidjeti kako su oni rangirali te bodove, odnosno po kojoj osnovi i kako su oni dodjeljivali te bodove

domy je napisao/la:Hej cure šta vi iskreno mislite jel ima kakva korist od pristojnog žaljenja za neupis djeteta u vrtić.
Odnosno dali se ima svrhe žaliti?
i pošalji preporučeno sa POVRATNICOM.

domy je napisao/la:Evo danas smo odnesli u tajništvo.
Teta zaprimila i rekla da je sljedeći tjedan komisija i da na kučnu adresu šalju rezultate

domy je napisao/la:Evo mi smo dobili oodbijenicu

mama njonji je napisao/la:Strah me da mozda u ovaj u kvartu nece upasti, navodno je lista cekanja i lani bila podugacka.

snowwhite je napisao/la:i kad su je na prvom upisali u komp na drugom više nisu mogli

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.