Sada je: 08 kol 2026, 23:28.

Crazy Daisy je napisao/la:ponašaju se kao pubertetlije, užas živi. žao mi je ivanka, ja sam navijala da eliminiraju vesnu ili davora.
Ina66 je napisao/la:Crazy Daisy je napisao/la:ponašaju se kao pubertetlije, užas živi. žao mi je ivanka, ja sam navijala da eliminiraju vesnu ili davora.
dodala bih i ivana

Crazy Daisy je napisao/la:ivan je onaj narcis sa razigranom frizurom

ni meni .meni fakat nije jasno kak im se moglo dogoditi nakon 2 i pol sata da je meso krvavo??
i stalno otvarali pečnicu ,ko da se ne vidi kroz staklo kolka je temp. 

Ina66 je napisao/la:Crazy Daisy je napisao/la:ponašaju se kao pubertetlije, užas živi. žao mi je ivanka, ja sam navijala da eliminiraju vesnu ili davora.
dodala bih i ivana

Solea je napisao/la:hm, sad i mene baš zanima šta nas šokantno očekuje.
al, priznajem, meni je već gotovo šokantno bilo i koliko tih kandidata nikada nije jelo riječnu ribu a i poprilično bezveze kako je većina s neskrivenim gađenjem reagirala na slatkovodnu ribu.
mislim, kužim ja da netko to baš i ne voli, kao ni jetru koja je bila u nekoj ranijoj epizodi, al čude me te reakcije. ipak su to kao gurmani, ljudi zaljubljeni u kuhanje i blabla
pinky je napisao/la:ja imam 38 pa sam od rječne jela samo pastrvu. nije mi to čudno za ljude sa mora, mi ne dolazimo puno u kontakt sa rječnom ribom
Solea je napisao/la:slavonka odrasla uz rijeku a osim riječne i morske sam se ribe u životu najela nemalo![]()

ivana7997 je napisao/la:meni je bilo bljak kad su clanovi zirija rekli kandidatima da su pogrijesili show - kao da su kandidati smislili tu glupost da sami eliminiraju nekoga među sobom

, i uglavnom vrlo bez veze sve skupa. 

Novamama je napisao/la:
nego, vidjela danas Matu. i bolje da nisam. noge još krivlje nego što se može tolerirati, kosa masnija, on deblji i niži nego sam ga ja zamišljala, i uglavnom vrlo bez veze sve skupa.

nego, vidjela danas Matu. i bolje da nisam. noge još krivlje nego što se može tolerirati, kosa masnija, on deblji i niži nego sam ga ja zamišljala, i uglavnom vrlo bez veze sve skupa.
ajde dobro, nisam jedina kojoj noge smetaju.
Novamama je napisao/la:meni je ta dramatičnost i ta eliminacija ipak malo bez veze. mislim, kako oni mogu uopće znati tko najlošije kuha, i onda ispada da stvarno odaberu po principu BB-a.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.