Sada je: 25 kol 2026, 17:11.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

i prestala sam nedjeljom ujutro uzimati.

bih naravno probala 25 svaki dan, ali kao sto si i rekla, nisam se bas pokazala dobrom doktoricom 

ima li tu netko da pije jedan dan manju dozu a drugi veću!?
vec tri dana
I mene zacudilo, ali sam evo odlucila ipak vjerovati doktoru pa cemo vidjeti kako ide 
nora28 je napisao/la:nije ni meni jasno zašto je tako, ima li tu netko da pije jedan dan manju dozu a drugi veću!? Možda dr misli da bi mi 50 svaki dan bilo previše, tko će znati...

Ja sam pila u trudnoći tako. Kad mi je trebala malo veća doza od uobičajene a ne baš puno veća
pa da me stavi na 50 na malo duže vrijeme, znaći ima nas još

nora28 je napisao/la:lara.b znaš li koliki ti je TSH?

nora28 je napisao/la:nije ni meni jasno zašto je tako, ima li tu netko da pije jedan dan manju dozu a drugi veću!? Možda dr misli da bi mi 50 svaki dan bilo previše, tko će znati...
.

To što se ni ona niti itko zadnjih X godina otkako idem na sistematski nije samoinicijativno sjetio to napraviti 
pa sam tamo izmišljala simptome koje imam i koje nemam

a prošli tjedan 10,20

).

Forest je napisao/la:Lumpy kakva je to kombinacija s ginekološke strane, i ja trebam kod ginekologa, a nikako otići, jer su hormoni štitnjače ok. Imaš nekih problema i s tim hormonima, spolnim?

dođe do T hoće li mi dr. povećati dozu

Stefanova_mama je napisao/la:Ja sam u trudnoci sa M. sve vreme pila euthyrox 75mg i za vreme dojenja. Mislim da TSH moras spustiti izmedju 0-1 i cesce se kontrolisati u trudnoci (da se poveca/smanji doza po potrebi) i to je to. Sretno.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.