znam da je ova tema bila jedno 150 puta, ali moram vas pitat za misljenje. imam neredovite menstruacije, dolaze mi u prosjeku nekad 28./29. dan,a nekad 32./33. dan.za vrijeme plodnih dana moj partner je svrsavao u mene, i sada mi kasni (zadnja menstruacija je bila 17.3.,danas mi je negdje 36.dan ciklusa znaci kasni mi par dana). pravila sam test prije 5 dana i pokazao se negativnim. od simptoma imam neuobicajeno jake bolove i neugodnost u grudima,malo me svrbe bradavice,a ponekad moram skinut grudnjak koliko me probada,stomak me boli kao da cu dobit,puno spavam u zadnjih 2 tjedna,popodne i po 3 sata
a navecer ponekad ne mogu zaspat.imam bolove u ledjima, malo cesce glavobolje,a promjene raspolozenja su uzasne.placem na sve zivo,zivcana sam,ponekad neuobicajeno sretna.mislim kad imam PMS imam sve te simptome ali moram priznat slabije. mozda mi je ovaj mjesec malo stresan pa mi kasni samo, mozda je neki hormonalni disbalans,ali imam dojam da je mozda trudnoca zbog tog svrsavanja tako mi je ginekolog rekao.trenutno mi je ginekolog u drugom gradu,a i imam puno obaveza pa mi je malo komplicirano otic kod njega.da li da cekam ili da pokusam novi test ili vadit betu? eto cisto vase misljenje i hvala vam unaprijed.

eto jedan od onih mjeseci kada me moje vlastito tijelo zaje...a zbog nezasticenog sexa
ali ako mi PMS nastavi biti ovakav i jos uz to kasnit menga morat cu svakako kod ginekologa,ovo je bilo grozno.

kasni menga i odmah trudna,a simptomi se samo slazu
zasto se nisam rodila kao musko