Sada je: 08 kol 2026, 18:52.

Barbi je napisao/la: dalmatisnki običaj, raditi famu oko svake spize.
Barbi je napisao/la:a onda se ispostavilo da je to nešto što oni zovu šufnudle i da je zapravo svakodnevna, obična, sirotinjska hrana.Koje li razočarenje.

Lena je napisao/la:Barbi je napisao/la:a onda se ispostavilo da je to nešto što oni zovu šufnudle i da je zapravo svakodnevna, obična, sirotinjska hrana.Koje li razočarenje.
zvali su ih još i flute.
krompir flute. i još ih stariji ljudi tako zovu.
nego pašticadu sa istim. 

Crazy Daisy je napisao/la:on topic. stalno brojim kolika silna jaja mate trpa u tijesta. meni se to čini jako puno

Crazy Daisy je napisao/la:nama nisu šufnudle i njoke isto
šufnudle su slatka verzija i jedu se sa vrhnjem i šećerom ili kompotom, pekmezom
njoke su slana verzija i idu uz meso i umake
on topic. stalno brojim kolika silna jaja mate trpa u tijesta. meni se to čini jako puno

lastavica je napisao/la:ja ispekla pincu i ispala mi je ukusno![]()
Bilo je tu raznih peripetija, od toga da sam ju strpala u pekač na mješanje i uključila program Jam, skužila nakon 10 minuta i prebacila na miješanje. No to je prevelika količina tijesta pa se nije ni pomaknuo. Onda sam imala problema s veličinama posuda. Na kraju gotovo da i nisam mijesila, ostavila da se diže, podijelila i ispekla. Drugi put radim pola smjese
)mrs. eastwood je napisao/la:A zasto sirnica kad nema sira?

Krumpirić je napisao/la:ma vi niste jeli pravu sirnicu/pincu

pinky je napisao/la:u mom se kraju kaže sirnica ili posvećenica

Ina66 je napisao/la:pinky je napisao/la:u mom se kraju kaže sirnica ili posvećenica
uz pokoji progutani samoglasnik

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.