nema hipermangana, nema claritina ..... tusiramo se normalno -k'o i kad nemamo kozice, na sunce nije zabranjeno izlaziti, mazemo se nekom pjenom

Sada je: 24 kol 2026, 22:58.

vis to mi nije palo na pamet

[/quote]

purecid mu je bio hladan pa mi je uvijek negodovao i plakao dok ga mažem, a i brate mili treba mu sto godina da se osuši pa ga nemogu obući..p

) njih dvoje su relativno dobro podnijeli, mazali se malo prureced gelom i kupali u hipermanganu. drugi duplic je dobio tocno 2 tjedna nakon prvog i to je nesto strasno. nema gdje ih nema. ledja su mu cijela jedna krasta, i po vratu mali milijun. sad se hdb suse. sve nekakve ogromaljske. uglavnom presretna sam sto smo ih se rijesili. sad sam u dilami kad da idem raditi... kaze pedijatar barem 10 dana da bude doma jer im nakon kozica jako padne imunitet
kaze pedijatar barem 10 dana da bude doma jer im nakon kozica jako padne imunitet

. Seka je to preboljela hrabro, ništa posebno i ništa posebno u velikim količinama. Mrvica je sva u kozicama, ima ih sve po svuda, po licu jaaako jaako puno, od kapaka, nosa, u ustima, obrazima..., strašno. Tijelo joj je isto preplavljeno kozicama i što je najgore sve su one velike. Meni ju je jako strašno i teško gledati, plačem zajedno sa njom. Još da bude gore svaka 4-6 sata tempra 39-40 a pomaže samo voltaren čepić. Danas je 5 dan tih kozica, nadam se da će se od danas početi sušiti i da će ići tome kraj. Jesu li i Vaše mrvice preboljele vodene kozice? Koja su Vaša iskustva? Mrvica je sad stara 2,5 godine, ne korigirano.

Bolesnik s varičelom zarazan je dan-dva prije pojave osipa, i to traje dok se zadnje kruste (kraste) potpuno ne posuše, obično tri do sedam dana od pojave osipa.
Duga je napisao/la:Cathy,Bolesnik s varičelom zarazan je dan-dva prije pojave osipa, i to traje dok se zadnje kruste (kraste) potpuno ne posuše, obično tri do sedam dana od pojave osipa.
http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/949/
Znači, ne čeka se da otpadnu ( jer mojoj curki teče 13-ti dan i sve su kozice u krasticama, tek je poneka otpala, a prekosutra kreće u vrtić - kako je pedica rekla).

)

crveni joj se jedno oko

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.