Ma najvise me strah da mozda njemu nije dovoljno mlika. Jer kako se nakupi u pocetku on vuce i super ide. kako se prazni tako on tone u san, vjerojatno il se umori toliko vuc pa zaspe, ili je nesto drugo u pitanju.
Da ima dnevno od 2-3 pokakane pelene, al sad ovu zadnju kad sam minjala, stolica je bila zuckasto zelene boje.
Pokusavam ga budit , stipkam po obrazu, nosic mu diram, al on otvori okice na tren povuce malo i opet spavanje.
i tako mi izgleda da se vrtim u zacarani krug.
Odspava nekih pola sata i onda ide ponovo cicanje. jedino sta kroz popodne mozda odspava neka dva sata. ovo sve drugo vrime provodimo na sisi manje vise.
Trudim se imat strpljenja s dojenjem, jer su mi malo i bradavice ostecene, pa me malo u pocetku zaboli, al pritrpim nekako.
Nebi volila sad posezat za kutijom AD-a kad imam svoga mlika, bilo bi mi za, jer je tako sitan i mrvusan da bi me dusa bolila muckat mu adaptirano.
Nadam se da ce s vrimenom se to promjenit, jer ovo me iscrpljuje pomalo.
izdojila sam se u tri dana od kad sam doma mozda tri puta. jer kako spava to kroz popodne malo duze pocne mi se nakupljat mliko, pa me strah da mi se ne zacepe kanalici, pa sam tek onda nagrabusila.