Dojila sam do prije dva mjeseca, jos nista. Sad je vec proslo osam i po mjeseci kako sam se porodila. Da idem doktoru, ili je to OK 
Sada je: 28 kol 2026, 21:07.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
Dojila sam do prije dva mjeseca, jos nista. Sad je vec proslo osam i po mjeseci kako sam se porodila. Da idem doktoru, ili je to OK 

sve što jako volim, sve što jako ljubim, sve za što bih život dala to su moja djeca :* 

Cekam jos par dana i bjezim doktoru 

fancy je napisao/la:Nisam jos, ali bas sad citam sta pises, i mene zadnjih dana jako boli na lijevoj strani, nemam pojma sta je to. Mozda tek trevbam dobiti, a mozda sam se prehladila, jer sam skoro bas gripala kao nikad do sad, a mozda je sve to i zbog stresa u neeenooooormaaalnim kolicinamaCekam jos par dana i bjezim doktoru
samo čekam kad ću ostati bez bradavice.

. I ja isto tamanim,sad sam na šećeru(al ne puno).
sve što jako volim, sve što jako ljubim, sve za što bih život dala to su moja djeca :* 

Ako jeste, onda sam uveliko u sestom mjesecu, bez trunke stomaka i ikakvih simptoma
Ot tad sad jedino mogla ostati trudna od kafe ili cokolade 

dobra si! Iskreno nisam pametna više.

I prije poroda sam imala dosta neredovne menstruacije, mada sam se nadala da ce to doci na svoje kad se porodim. Ono nista. Mada se sve bilo stabilizovalo godinu dana prije Dunje, tako da sad nisam pametna. Juce i danas me ne boli nista. Ma, doktoru naredne sedmice, ove je svakako nema ko cuvati da ja odem a i pocinju nam vjezbe sutra, pa do kraja naredne...Nis' za sebe ne mogu stici sa ovom mojom krvopijicom 

Rekoh ja tebi mila moja fancy da si nađeš nakoga zgodnog macana i svi će se zastoji riješiti

,a ja ne vidim od muke.

Mama, da treba, bome treba i to redovno odrzavanje

!

Super, samo neka je sve u redu. 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.