hvala puno.........

Sada je: 06 kol 2026, 20:28.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

ja išla vidjeti tu čuvaonicu u Španskom i meni se čini jako dobro, lijepo uređeno, svjetlo, ima ograđeni mali vrt, teta čuvalica kroz u redu, sada ih ima 3, ima još mjesta

...kako god ja sam bila zadovoljna
A da su i veće grupe nakon godinu dana, ja opet zadovoljna. To je provjereno i sigurno, a to mi je važno.

Lilien je napisao/la:To naprosto nije istina.
Mi smo iz Zagreba. Živimo u Dubravi, a dijete nam pohađa gradski vrtić u centru grada. DV Medvešćak i oni primaju bebe od 6mj na lokaciji Vlaška 97, kod Petrove crkve. Ni dana prije navršenih 6mj, ali sa 6mj primaju. Osim tog vrtić Duga, negdje na Žitnjaku ne znam točnu lokaciju ali u popisu gradskih vrtića ih imaš na službenih stranicama grada Zagreba i oni primaju bebe od 6mj. Čula sam da ove godine i jedan vrtić u Tarvnom ima istu tu uslugu. Budući da drugi vrtići u gradu Zagrebu primaju tek od prve godine, ta tri vrtića upisuju djecu s područja čitavog grada neovisno o prebivalištu. Ta usluga u našem vrtiću postoji već 15godina, tako kažu u vrtiću i zaista nema razloga da im ne vjerujem jer se vidi da su uhodani i da imaju iskustva. Mi smo zadovoljni, ali s obzirom da imamo vrtić pred stanom prebacit ćemo ga ove godine u vtrić bliže stanu koji prima djecu od godinu dana.

titirlica je napisao/la:u Zg su gradski vrtići za djecu od 12 mj , neće primiti ni dana ranije

Mene veseli spoznaja da imaju i bar ta dva-tri
Bolje išta nego ništa
U Sloveniji djeca po zakonu ne mogu prije 9mj u jaslice a i s 9mj im za to trebaju posebne preporuke pedijatara tako da.. volim Zagreb 

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.