Sada je: 11 lip 2026, 18:42.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

tanjabb je napisao/la:1. zobene pahuljice. Imas sitne plosnate u ducanima zdrave prehrane, malo ih namocis u vodi da smeksaju. Onda ih mozes dodati bilo kojem povrcu ili vocu. Imas i Milupine ili Holle zobene pahuljice u prahu, te ne trebas prokuhati.
.
Jel joj to smijem dati?To se kuha 5-10 minuta ili

angel je napisao/la:Uh ja danas u DM-u uzela ječmenu kašu od severa umjesto zobenihJel joj to smijem dati?To se kuha 5-10 minuta ili
![]()
angel je napisao/la: Nema petnaest dana da sam joj uvela drugi obrok,da li je rano za treći? I šta bi joj tada trebala nuditi? Mislim da bi ona popapala da joj bilo šta ponudim.
.

nije ječmena kaša već griz(mljeveno zrno),sada tek vidim.Znači skuhati kao obični griz.

mrs. eastwood je napisao/la:evo nas opet!
i za ovaj krug - u ovoj, ovdje navelike citiranoj knjizi JBP (izdanje 1998) žitarice se kuhaju u pretis loncu... za taj slučaj - ima li gdje za kupiti neki mali? manji? ne onaj od moje babe od 100 litara? koliko vam je bilo praktičnije tako kuhati?
eto ga - sori ako se ponavljam s pitanjima... potrudila sam se izčitati dosta i koristiti pretražnik

.A šta misliš da mu ne miksaš ništa osim mesa,da samo malo bolje skuhaš i zgnječiš viliom,možda mu se tako više bude sviđalo.
ali bitno je da ide, samo polako, ne mora on odmah tamaniti neke velike količine, bitno je da jede malo po malo. kad se desi klik bit će bolje.
znam da te strah da nešto ne pogriješiš, ali bit će to ok. samo polako

prvo sam mu dala onu bocicu sa kljunom pa nije znao sto bi s njom pa sve zalio u vrat,e onda je grickao kljun,zuljao,pa sam mu dala dudu,i valjda je bio zedan,popio drito 40 ml...skoro sam se krizala livom rukom...popodne povrcee!!! 

i da, njega nemoj u express loncu kuhati

mi ga i koristimo samo za pripremu kolaca i nama ponekada stavim malo u limunadu

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.