Ovdje možete podijeliti sa nama one najljepše vijesti o rođenju bebice, kako bi se i mi, zajedno sa vama, radovali malim zamotuljcima. Ovdje možete i čestitati i poželjeti sve najljepše želje prinovama i njihovim roditeljima.
cestitam na maloj curici!!! cestitam od srca!!!!bas sam sretna,neka si mi ti dobro,nadam se da je sve dobro proslo,i da je beba dobro,cestitke jos jednom od nas!!
Often times we question why life is short for some and long for others,The Truth is....Life begins at birth and never dies,Those who leave before us,are only in a different place....
Iskrene čestitke sretnim roditeljima a maloj princezi ogromna dobrodošlica i velika
Znam da moja bebica uskoro dolazi...... i ona stiže, dočekali smo +, stiže nam mala curica 5 AIH-beta O CITO 1 ICSI-beta 0 CITO 1 FET-beta 0 CITO 2 FET CITO-beta opet 0. Maribor 02/2010-beta 13dpt 201,51, 15 dpt beta-709,1 25.10.2010. godine stigla je mamina i tatina ljubav naša mala princeza Jelena.
"Bicu tu kad ti zatrebam, ja cu biti tu. Nije vazno koliko daleko ili blizu budem, doci cu trceci." - Petar Pan Nekad bih samo da šetam po kiši… Da brojim korake i ćutim. Sama. Nisu nam trebali pričati bajke o raju, sada od života očekujemo previše… Nije mi se desilo ništa loše, ali sam čula neke loše vesti. Koje se dešavaju drugima. Život nema opravdanja. Eto, tek tako te razbije… Spustim glavu i krenem…Ogrnem se mrakom… Kao da pada kiša, iako pljušti tuga…