Sada je: 25 kol 2026, 20:09.

, ako spava na boku iza leđa mu zarolaj ručnike da se ne može izvijat u snu, pazite na držanje, a u 7. mjesecu odite kod fizijatra. ako će trebat, dat će vam vježbe, to je za dva mjeseca i nije kasno za početak vježbanja, ako uopće bude potrebno.

s obzirom da ima hipertonus
Bubidea je napisao/la:cure, jeste li vi citale nesto po nasem forumu prije nego sto ste se ukljucile?
svasta se lijepoga tu da naci, izmedju ostalog da je bolje sto ranije poceti vjezbati (pa bih se ja privatno narucila, nikako ne bih cekala do 7.mj) da bebe ponekad placu s razlogom ili bez njega...preplasene su, cuju drugu bebu da place, nadju se u novoj i nepoznatoj okolini/situaciji
i koji god bio razlog placu, to nikako nije razlog da se s djetetom ne vjezba ili da se vjezbice uce iz knjiga.
ovo sto cete sada napraviti, napravit cete za citav zivot, popravnog nema.
a mislim da nitko od nas/vas ne bi zelio svom djetetu priustiti drugaciji zivot od savrsenog, barem fizicki savrsenog / ili najboljeg moguceg
sto je malo placa naspram zdravog djeteta
a dijete ce jednom i prestati plakati.
plakao je i moj. nisam imala milosti. vjezbati se i mora.
danas se toga, naravno, ne sjeca.
i zdravo je dijete
Bubidea je napisao/la:karolina, sad sam malo pozornije procitala
vi ste bili kod neuropedijatra. kojeg?
ako je iole strucan i ako sam te ja dobro shvatila, preporucio bi vam vjezbices obzirom da ima hipertonus
: od vjezbica nismo dobili nista vec samo kako pravilno postupati i drzati bebu.

plakao je i moj. nisam imala milosti. vjezbati se i mora.
danas se toga, naravno, ne sjeca.
i zdravo je dijete

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.