Sada je: 06 kol 2026, 13:11.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

sve bu dobro, samo polako...
Hajdi je napisao/la:A možda su i igračke nekvalitetne.
, ali bez obzira na to ja joj nikako nebi nakon što potrga odmah kupila novu igračku

YENA je napisao/la:Molim one majke koje nemaju namjeru sa nekim poštovanjem i normalno ogdovarati na moj post da to ne čine. Prvi puta sam majka i prvi puta imam dijete od 3 godine i javila sam se zbog toga zato jer me zanimaju vaša iskustva, neki dobronamjeran savjet i sl. Komentri tipa greška je u roditeljima ( da, znam da je stvar u nama) i sl. je nešto čega sma i sama svjesna.>Ne znači da sma automatski loša majka ili da ne vodim brigu o svom djetetu nego jednostavno neznam. Ako netko misli nešto korektno napisati neka napiše a svađu i frustraciju ostavite kod kuće jer najlakše se ispucati na nekome na forumu. A što se tiče naočala da kažem da djetetu ne stavljam sunčane naočale zato jer ih je po 10.put potrgala a vani piči sunce sigurna sam da bi čula komentare tipa kako se ne brine za djetetove oči, itd. ŽENE ohladite!
A konkretno da napišem o djetetu: ima 3,5 godine,nomalnog razvoja, sve u redu. Po prirodi je aktivna i živa. Molim te da mi ukažeš na detalje koje bi još valjalo spomenuti da bi mi netko mogao konkretno dati neki odgovor.

titirlica je napisao/la:evo npr. kupila sam novu loptu svom malom , loptamo se mi i ja mu u jednom trenu kažem da se moramo pomaknuti jer će nam lopta odletjeti niz brdo , a on meni hladno kaže : pa kaj, kupit ćemo onda drugu, a ne-ne , nećemo kupiti drugu, ako ovu izgubimo nemamo više loptu i točka!
Naravno da nam je lopta otišla niz brdo , i evo sad već 5 dana kuka za loptom i traži da mu kupim novu...naravno kupit ću mu novu , ali ne odmah, nek malo vidi da to ne ide baš samo tako

YENA je napisao/la:A tko si mi ti da to po jednom postu zaključuješ, neki doktor psihologije!?Voljela bi da si napisala bar nešto vezano za temu...
a svađu i frustraciju ostavite kod kuće jer najlakše se ispucati na nekome na forumu.

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.