skorpionka je napisao/la:Adorabla

mogla si vec i rizot skuvat dok si prebrojavala nedjelje zadnja 4 mjeseca
skuhat i brojat nedjelje dok se polako kuha.
a sad u ozbiljnijem tonu.
Solea je napisao/la:adorabla, pročitala sam sad i opet kao odgovor po svim točkana mogu ponoviti ono što sam i ranije napisala - tko je htio sudjelovati imao je vremena, pa čak i oni koji kuhaju samo vikendom. tko nije i neće, pa da igra/tema traje još ovoliko.
ako netko ima senzaciju od riže i boji se da će nacija ostati uskraćena, uvijek ima opciju recept poslati naknadno al bez da sudjeluje u glasanju, kao i posvetiti mu poseban topik.
ovo mogu apsolutno potpisati. imali smo već slučajeve s receptima van roka koji su bili uredno objavljeni. osim ako nije svrha ove igre, odnosno druženja, samo pobjeda.
mislim da smo pokazale volju i želju za mijenjanjem pravila i prilagođavanjem. ovaj put mi je to bespredmetno. u siječnju je rok bio produžen jer se krenulo s 11-tim (ako me dobro crijeva u glavi služe) i bilo je produženje od 4 dana za prijave. razloga je bilo više. igra se tek uvela. pravila su sva bila nova. dali smo više vremena da to svima sjedne. i nitko se nije bunio za rok. bilo je rasprave o pravilima, nijedna se nije ticala nedovoljno vremena za prijavu.

ne sjeda svaka tema svima isto. neko više voli ribu, neko svaki dan priprema pastu, neko ne radi uopće slatko, možemo sad o afinitetima do prekosutra. kad smo smišljale ovu igru, htjele smo postići neki lagodan osjećaj, da se ničime ne osjećaš obavezan sudjelovati. kad skuhaš - skuhaš, kad nemaš volje - promatraš.
i da sve ovo skratim, teško da su baš svi bili ludo zauzeti prva dva vikenda, tjednom uopće ne kuhaju, ali ovaj vikend bi to bila fešta od riže.
to je samo moje viđenje stvari i ovog tjeranja maka na konac. barem ja to vidim kao tjeranje maka na konac.