Sada je: 09 kol 2026, 14:57.
lastavica je napisao/la:a ja krenula tražiti recept za francuski krumpir i sad vidim da kažete da to nije brza priprema, a ja mislila smućkati u pola sata

radi mogućih trovanja. Informacija danas ima više i novijih, no to mi je (kao i oleander kojim je žena muža roštiljem otrovala
u romanu) ostalo u glavi nekako. Ne znam koliko je ok krumpir imati sam od dan ranije
(mislim, bez ostalih sastojaka koji skupa sve čine opasnijim za stajanje)

titirlica je napisao/la:Bellatrix je napisao/la:ja ga znam napraviti sa mljevenim mesom.
Izdinstam mljeveno na luku sa malo začina ,
skuham krumpir i jaja,
i slažem red krumpira, pa meso pa krumpir i gore jaja.
Zalijem sa vrhnjem i zapečem.
Moji klinci ce ubijaju u baš takvom krumpiru.
Bude fini saftniji.
ovo NIJE francuski krumpir već musaka![]()
a ja radim isto ovako kao što IINA kaže
. Mislim da u musaku ne bi išla jaja. Tak da valjda je nešto između.

pomikaki je napisao/la:lastavica je napisao/la:a ja krenula tražiti recept za francuski krumpir i sad vidim da kažete da to nije brza priprema, a ja mislila smućkati u pola sata
Pitanje... smije li se to napraviti navečer i zapeći idući dan? Zbog krumpira... To mi inače izgleda kao nešto što bi se moglo na pola napraviti dan ranije.

lastavica je napisao/la:pomikaki je napisao/la:lastavica je napisao/la:a ja krenula tražiti recept za francuski krumpir i sad vidim da kažete da to nije brza priprema, a ja mislila smućkati u pola sata
Pitanje... smije li se to napraviti navečer i zapeći idući dan? Zbog krumpira... To mi inače izgleda kao nešto što bi se moglo na pola napraviti dan ranije.
nadam se da nisi očekivala od mene odgovor
ma ne, samo su se moje dvojbe (kako od tog recepta napraviti nešto što se može sprtljati u roku od pol sata kad dođem doma) nadovezale na toje
Jel može u Francuski krumpir onaj jeger vindijin? Jel netko probao s njim?

makar jaja su isto zasitna dobro veliš
a jel polijevaš samo sa vrhnjem ili i unutra smuškaš jaja?
i da punoooo zelene salate...ja obožavam kristalku onak kad puca u ustima kako je prhka 

IINA je napisao/la:Može, naravno.
Ja francuski radim solo, bez kobasica.

nema meni do kristalke...da mi je samo znati koju zamjerku joj je našao

I to zato kaj nema okusa nikakvog (osim toga pucanja u ustima ali za to mogu i zile kelja jesti
). Osim toga listovi su dosta cesto nekakvi trpki u ustima. Ja recimo najvise volim hrastov list i radič 
Adorabla je napisao/la:ja se općenito slažem s Jamiem. Meni je kristalka najgora salata jedem ju samo po kazniI to zato kaj nema okusa nikakvog (osim toga pucanja u ustima ali za to mogu i zile kelja jesti
). Osim toga listovi su dosta cesto nekakvi trpki u ustima. Ja recimo najvise volim hrastov list i radič
Puterica mi je ok ali mi nije nesto genijalno.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.