Postao/la MalaSirena » 19 svi 2011, 11:16
Ne mogu izvući paralelu, ali imam ovu Panasonicovu zadnjih...hm..2-3 mjeseca (gledali smo i ovu Boschovu i bila je u užem izboru, ali mi je ipak prevagnula Panasonic jer sam našla na netu ugl. jako dobre komentare, imala je veći kapacitet, a razlika u cijeni je bila zanemariva, mislim da je naša bila cca 200 kn skuplja od Bosch).
Stane puno veša (naravno, ovisno o vrsti rublja može se staviti veća količina - npr. za pamuk ide 8 kg dok za neke druge opcije se stavlja manje), ima odgođeno pranje, ima Easy ironing opciju koja mi je super, dobro mi je došla mogućnost 15minutnog pranja (osjetljivije rublje i porezani prsti u akciji, inače mi je bezveze paliti mašinu za tak nekaj), također i opcija pranja 60 minuta, ne pere glasno i ne centrifugira glasno, jedino što se dosta osjete vibracije dok centrifugira, ali mislim da je to do naše minijaturne kupaonice i same zgrade. Malo mi fali što nema npr. pranja na 50 stupnjeva, nego samo hladna voda, 30, 40, 60, 90, ali sam se navikla. Čak više niti bijeli veš ne perem na 90, nego ugl. na 60 stupnjeva.
Ugl., jako sam zadovoljna njome.
Mišonja 03.09.2003.