Sada je: 09 kol 2026, 09:15.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

mamashnita od noje je napisao/la:a gle, mogla si ih i oprati

.a gle, mogla si ih i oprati. mislim, nije bas da gazis po govnima k'o po njivi
po količini ,po mirisu je daleko daleko ispred. 
a ne znam kaj imam od tog da mi se komunalni redar javi (probala sam, javio se
) - jer nakon što se javi, veli da idu oni tu u ophodnju, ALI: - sad naravno ide zabavni dio
- oni obilaze tu ulicu, kad naiđu na vlasnika koji ne čisti za psom (a to je počesto, svi roditelji koji ulicom so škole i vrtića idu znaju o čemu pričam
) mogu ga lijepo zamoliti da to učini, na što ovaj krene dalje (da je mislio pokupiti pokupio bi), ne mogu ga legitimirati jer nemaju policajca uz sebe i kaznu mu ne mogu uručiti jer lik nastavi brže dalje
a smetlari gradske čistoće to ne smiju pokupiti jer se radi o "opasnom otpadu" za koji još nije dogovoreno kako se zbrinjava 
Sva tri puta na području Maksimira. Čudno 
skorpionka je napisao/la:Svi se izjašnjavaju da kupe za psom, al ja već godinama "brojim" i ako izuzmem dvije susjede koje vidim da kupe svaki dan, onda sam do sada čin kupljenja govanaca vidjela ukupno čak 3 puta.Sva tri puta na području Maksimira. Čudno
, no ona ima psa par mjeseci pa ju možda još nisi upratila
ili je samo to radila dok smo se zajedno šetale 
VIPmama je napisao/la:To ja uvijek kažem, u mom kvartu, od ne znam koliko pasa, ja ZNAM da kupi nas troje ili četvero (to sam puno rekla, za troje znam sigurno), i onda ja lijepo šećem i ugazim u tuđi drek, pa osjećam se kao kreten

lastavica je napisao/la:i onda se valjda preobrate kad dođu kod nas, nigdje nisam vidjela više nagaznih mina nego u našoj ulici u Rovinju

prebace ili puste u vrticki park. Bez kompleksa
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.