evo i nas
kako sam ja počela u svojoj glavi totalno mistificirat to skidanje iz pelena, razmišljajući stalno da nešto ne napravim krivo da ga ne "zbunim" i sl., te da moram imati neki plan i program, na kraju sam se opustila i sad ispipavamo teren - čitaj piškimo po svuda

stigle su nam training pants i fora su, ali ne čine mi se previše učinkovite. uglavnom, sad kad ja dođem s posla, s obzirom da je toplo, skinemo pelenu i budemo u dvorištu u gačicama i tako .. da ne duljim, on već par mjeseci svako jutro sjedi na tuti i većinom se i popiški, ali inače preko dana on nema vremena sjest na tutu pa ako nema pelenu piški svuda, ali ja ga često pitam i skinem ga malo pa ga pridržim da piški na travu i sl, pa šta bude. plešemo ples radosti i pjevamo kad god se popiški ili pokaka van pelene, pa makar i na kauč

i onda bude daj pet - drugi put ćemo probat u tutu.
je li spreman ili nije, zbunjuje li ga pelena koju stavljamo kad je s tetom čuvalicom u gradu i za spavanje i sl - to mi je sve bilo prekomplicirano za razmišljat. skinut ćemo se skroz kad ja budem na godišnjem i to ćemo smatrat početko odvikavanja, a do tada popodne malo zračimo dupe ako ništa drugo. ako na kraju ne uspijemo, ništa za to, imamo još puno vremena, on ima 22 mjeseca. ali čini mi se da je bolje da probamo pa vidimo nego da ni ne probamo.
jel zna netko di se može kupit ta nepromočiva navlaka za dječji krevetić?
cure, džim nam svima fige i veselim se druženju na ovoj temi