E sad, za manje od misec dana mi idemo u vikendicu pa sam se počela opskrbljivat svim i svačim. Zanima me koju bi mi vi kremu za sunčanje preporučile, po mogućnosti da je bez štetnih sastojaka, a da nije ni skupa (e sad bi ja i ovce i novce
al recesija je, a ja imam 3 tijela za namazat). Sičam se da ste spominjale neku Babylove, al koliko se sičam poslin ste pisale da je više nema, šta je na kraju bilo s tim? Ovaj najmanji će na lito imat godinu, mazat ću ga faktorom 50. Treba li toliki faktor i ovim starijima? (3g i 4,5g) Šta kad neko padne pa ogrebe kolino? Ja volim imat Octenisept, triba li mi još šta?
Komaraca ima, spremam se za borbu! Dosad sam koristila aparate i tablete protiv komaraca, al sad bi provala sa Chiccovim aparatićom na struju, ima li koja šta lipo za reć, djeluje li? A kad te već ubode, Floceta je ok? Jeste li koristile šta za namazat dicu protiv komaraca? Ja sam imala neki stik od Autana, mazala bi im samo noge, al ipak nisam bila zadovoljna, jedino šta sam postigla je efekt ljepljivosti!
Znam da se o ovome pisalo 100 puta, al ove godine smo iskusnije i pametnije
)

Na kraju je ispala osa. Cijela ruka joj je natekla cak smo i na hitnoj zavrsili. Moramo ju cuvati ove godine od osa i pcela radi toga.