Sada je: 25 lip 2026, 04:35.
Moderator/ica: medo14
.A.je krenuo na klavir i pocetak je bio sjajan,ali.....klasican primjer kako tu ne prolazi "zabusavanje", od nerada tj."zaboravljenih"(namjerno) sati -odustaje sada.Iskreno,zao mi je opet jer ima taj potencijal i nadam se kako ce ga nekad kasnije ipak ostvariti....
ova moja bi stoput već prestala da nismo mi ustrajali
,meni ti sve melodije tako krasno sviraju u glavi,ali dok ih prenesem na glas.....bolje je ne biti u mojoj blizini,tako da moram priznati kako se ni ja nisam posve ufurala u sve to,a trebala sam.....
.
)

Kod nas je pripremni stupanj u redu, djeci se sviđa. Nećemo ga siliti na instrument - on bi htio čelo
zaključit će joj tri. Općenito je solfeggio u našoj školi jako loš i slabo se radi 

An je napisao/la:sinoc nam je ravnatelj u uvodnom predavanju rekao da upisujemo i dijete i sebe.
)
vise od 30. Upisuju ih 13.

Nećemo ga siliti na instrument - on bi htio čelo
godinu dana je proslo, ja jos uvijek tugujem za čelom (moja je lani zavrsila 6. r., nije htjela srednju upisati). I dalje privatno uči klavir, u tome uživa (i mi, i susjedi čak
), al sjeta me uhvati svaki put kad negdje čujem ili vidim čelo.
tako da ove godine krećemo intezivnije
Ovu godinu je violinu jako malo imala u ruci tako da mislim da nije od toga.
al istina je i da ona ne vježba toliko puno ...

a moj F. se jako zagrijao i ova nam lokacija jako paše.. nadam se da nisam propustila sve druge prijemne.. stvarno nije u redu..

kruna je napisao/la:evo, tek sad sam saznala da ove godine, po prvi puta, neće primati prvašiće u školu ivana zajca tj. neće primati one koji žele ići na lokaciju krčka, oš. trstenjakaa moj F. se jako zagrijao i ova nam lokacija jako paše.. nadam se da nisam propustila sve druge prijemne.. stvarno nije u redu..
zna li itko koja gš ima na cvjetnom naselju podružnicu ili na trnju??
hvala
da, ponavljam se

Dobri andjeo je napisao/la:mi prosli s odlican i dobili instrumente koje smo htjeli, klavir i flautu.

Natrag na Školarci (i studenti)
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.