iako se to ne vidi baš na prvu jučer mi stigla dugo očekivana Bosch perilica Maxx7 svašta-nešto (da sad ne tražim točan model, mislim da bi svi trebali imati slične postavke)
i uspjela sam je zblesirati nakon pune 2 minute pranja
error code F:26
za kojeg nigdje nisam našla objašnjenje (al sam naišla na još pitanja - pretpostavljam jednakih plavuša ili plavušana - što to znači)
očito ni mister gugl ne može naći odgovor na to pitanje
pokušavala sve i svašta, ništa nije upalilo - vrata zablokirana i prijeteći mi blinka F:26, štogod ja napravila
jutros me MM nagovorio da probam ponovo okrenuti na neki program: kad gle čuda: sve blinka normalno
zaključak: ova moja nova prija je baš zajebana i uvredljiva
jer ja naravno nisam išla po uputstvima za prvo pranje (u prazno, s nalijevanjem vode pa tek onda paljenjem - jer kao pa to je glupost - lijepo okrenem na program i upalim - aha je moš mislit
pa sad pitam one koji su već uspostavili jedan prijateljski odnos sa Bošicom kako ste odradile prvo pranje?
jel sve prošlo OK?
i jel još netko od vas ikada vidio taj kod F:26?
mene sad strUh ponovo paliti mašinu
vitajelazelenbor....

- prvo pranje sam odradila "naprazno" ali koliko me sjećanje služi, to je služilo ispiranju neke kemikalije-nečega s čime su je testirali i za transport "preparirali"
Miki, crna Miki.

(kaj da ti velim, pola minijaturne kupaonice zauzima mašina, a u ostaloj polovici smjestili su se školjka, kada i umivaonik