Sada je: 28 kol 2026, 01:20.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Jesi li proučila kako to dolje izgleda kada te boli?

naime ja nemam bol već nesnosan svrab na mjestu ožiljka od epi, dugo sam mislila da imam gljivice i svašta koristila ali bez uspjeha , na kraju je doc. skužila da nemam gljivice već da me svrbi taj šav

(to ja sreći pišem).
.
, lupam sad...) pa otići još nekomu ginekologu po mišljenje.estrogeni stimuliraju ponovni rast i obnavljanje sluznice maternice nakon menstrualnog krvarenja.
Kako i raseljene stanice endometrija posjeduju u većoj mjeri estrogenske receptore (40 - 60%)...
Kad sam bila na pregledu i kad mi je doktorica rekla da nezna sta s tim i da nije imala takav slucaj, ja sam se rasplakala, reko ja nemogu ovako zivjeti.

Duga je napisao/la:York, nadopunila sam svoj post. Možda zaista da se još malo čuješ s tom doktoricom s net-a. Ima smisla ovo njezino ukoliko ti se ta jaka bol javlja nakon menstruacije.

Zanima me mogu li otici i nekom drugom specijalistu osim ginekologa ili je to podrucje iskljucivo ginekolosko?

York4 je napisao/la:danijela81- Nemoj me plasiti. I kako se ti nosis sa boli, pijes tablete ili? Jel i tebi isto tako svaki mj?
I ne razumijem jos jednu stvar, zasto se sve to manifestiralo tek nakon toliko godina poslije?
Drugu curku sam rodila(nakon prve) cetiri godine kasnije, a ova bol je pocela evo sad...prije tri.
Da rez nije pupucao ili sta ja znam pri porodu? a opet sve i da je, zasto osjecam tek nakon, ajmo reci godinu i pol nakon drugog poroda,bolove?!
Ici cu na drugo misljenje svakako.

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.