hana

Sada je: 03 lis 2026, 19:14.
Moderator/ica: Diami

skorpionka je napisao/la:Većina opreznih ginekologa će tražiti briseve prije amniocenteze.

i te probire pa vidiš.
godine (40) loš double test (rizik na down). Ispalo je da to moj organizam tako reagira na trudnoće, izlučuje više neke bjelančevine...a ne da je to u stvari rizik na down...
Iako nisam imala bakterijsku amamnezu ovoga puta, dobila sam terapiju amoxilom dan prije i dva dana nakon zahvata. Za svaki slučaj. Klamidija može biti i u krvi.

thalia je napisao/la:morat ćeš sama odlučiti, teško će ti netko od nas donijeti odluku
thalia je napisao/la:možda da napraviš 3 ili 4d uzvi te probire pa vidiš.

thalia je napisao/la:a zato što si trudna, zato te pogodilo.
svima nam je bilo tako, lako nam je sad pričat

. Za mene kakva sam bilo je najbolje rješenje napraviti ...thalia je napisao/la:a zato što si trudna, zato te pogodilo.
svima nam je bilo tako, lako nam je sad pričat

Sanika je napisao/la:
Double bi i ja sad, s ovom pameti, izbjegla. I kombinirani i sl. Kod mene su se pokazali lošim izborom

Kris2 je napisao/la:Raspitaj se i svakako pazi, to sam već pisala, da u pravo vrijeme napraviš UZV, mjerenje nuhalnog nabora koji je isto jedan od pokazatelje koji se koristi kao neinvazivna metoda.

zveckica je napisao/la:Sanika je napisao/la:
Double bi i ja sad, s ovom pameti, izbjegla. I kombinirani i sl. Kod mene su se pokazali lošim izborom
Zašto? Kaj nije to vađenje krvi i to je to?

zveckica je napisao/la:Sanika je napisao/la:
Zašto? Kaj nije to vađenje krvi i to je to?

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.