Sada je: 30 tra 2026, 03:31.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

ali, kažeš da ne možeš ići na vježbe, onda ti ne preostaje ništa drugo doli trud kod kuće... ja sam svojedobno kao djevojka sjajnu liniju održavala pomoću DVD-a od Cindy Crawford, mislim da ga još uvijek prodaju u Tisku (po narudžbi), ali je naporan i treba biti izrazito uporan... teško je tu disciplinu stvoriti kod kuće, ali je moguće...
, dok nisam dosla na kilazu kakvu sam imala na porodu. Proslo ljeto sam prvo pocela paziti sto i kako jedem, nikakve rigorozne dijete jer malenog jos dojim. Puno povrca, slatko smanjila na minimum. S novom godinom sam pocela vjezbati, vecinom na powerplate-u (vjezbam vani, nemam taj stroj doma, na zalost 

NE ruckam nakon osam, tri puta sedmicno vjezbanje, pijem liiitrreeeee vode dnevno, nis'

)
) uz obavezne intenzivne treninge sa opterećenjem 3x tjedno, no većina njih su skroz izbacili kardio vježbe i umjesto toga rade hiit ili neki drugi metabolički trening koji u manje vremena daje odlične rezultate

Nema šanse da se riješim gomile masnih naslaga oko trbuha što god činila, nisam dovoljno dosljedna ili koji je vrag ... 

. Vežbanje, voda, smanjila slano (prešla na kalijumovu so), pojačala čajeve (zeleni, preslica, sada i trešnjine peteljke)...Ima sa strane još malo ali osećam da će i to otići ako ne prekinem sa vežbanjem i kontrolišem ishranu i unos vode. Dobro bi mi došla jedan kura sa profesionalnim maserom (
) ali finasije ne dozvoljavaju

bubica11 je napisao/la:Moj problem su noge(jake/debele) nikako se toga rijesiti,stomak sam imala tj slauf ali sam ga se rijesila ali noge su mi uzas,celulita kao u prici

Inače nosim 36-38 konfekcijski broj,a za struk mi treba 40 naknap.Bojim se početi napamet sa nekom prehranom pa opet završiti kao žaba.Inače kad smršavim,jako teško vratim kilažu u normalu! Eto, ima li tko pametan, što da činim. 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.