Sada je: 17 tra 2026, 14:50.

PRODAJEM TERAPIJSKI BICIKL - TROKOLICU

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

PRODAJEM TERAPIJSKI BICIKL - TROKOLICU

PostPostao/la pamparam » 31 svi 2011, 13:58

dakle, prodajem terapijski bicikl iliti trokolicu Ortosana za dijete od 2 do 5 godina.

od dodataka ima stabilizaciju za stopala, anatomsko sjedalo i sipku - guralicu. pedale su povezane mehanizmom koji omogucuje da su stopala stalno u pravilnom polozaju.
bicikl je u jako dobrom stanju, prodajem za 250 eura

slika

slika
Zadnja izmjena: pamparam; 01 lip 2011, 08:06; ukupno mijenjano 1 put/a.
pamparam
Nude Beach Inspector

Re: PRODAJEM TERAPIJSKI BICIKL - TROKOLICU

PostPostao/la nadicab » 31 svi 2011, 15:24

došla sam ti samo mahnuti :mah
Nama treba puuuuuuuuno veći bicikl :mrgreen
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la pamparam » 31 svi 2011, 19:59

hej nadice :mah
i nama treba puuuuno veci bicikl ;)
koliki ti treba za Denisa? 20 -24?
pamparam
Nude Beach Inspector

PostPostao/la flipper » 01 lip 2011, 07:10

Ovaj bicikl je baš super, mi imamo veći bicikl sa pomočnima a ovdje na vašem biciklu mi se sviđa ovo što imate na pedalama za stopala, jer mome malcu svako malo skliznu noge sa pedala.

Da li mogu na naše pedale tako nešto "ugraditi" , gdje bi to mogla pitati. Ali onda je to fiksno, zar ne, ako hoće dolje tu se nešto mora odvezati, odkvačiti je li tako?
flipper
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Fantasy » 01 lip 2011, 07:18

Uh, meni je zapeo za oko, ali ne bih se usudila moju dvoipolgodišnjakinju bez ogradice vozati na tome, još mi je nepouzdana i klimava. Možda dogodine bude za to. Mi baš gledamo onu dječju guralicu -bicklić da kupimo za ljeto. Ovakav terapijski novi je sigurno skup do bola, ha?
Fantasy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la pamparam » 01 lip 2011, 08:23

Da li mogu na naše pedale tako nešto "ugraditi" , gdje bi to mogla pitati. Ali onda je to fiksno, zar ne, ako hoće dolje tu se nešto mora odvezati, odkvačiti je li tako?

flipper, mislim da se svaki nastavak moze dokupiti, ali da li bi odgovarao na vac bicikl to moras isprobati. i da, kad dijete hoce dolje s bicikla moraju se ovi pojasevi na pedalama prvo skinuti (cicak).

fantasy, vise se ne sjecam tocno, ali mislim da smo ga platili 500-600 eura sa ovom dodatnom opremom. nisam upratila kako je tvoja mala, ali moj sin je bio tu negdje velicinom kad smo mu kupili, u svakom slucaju znam da jos nije vani samostalno hodao. velicina kotaca je 12 cola - to su oni najmanji. ne mislim da moze pasti s bicikla jer je sjedalo siroko a nogice fiksirane i to mu daje oslonac. poanta ovakvog bicikla je upravo u tome da dijete vjezba dok vozi.
pamparam
Nude Beach Inspector

PostPostao/la Fantasy » 01 lip 2011, 08:28

Pamparam, u petak idemo k fizijatru, pa ga budem konzultirala. Moja curka samo puže zasad i htjela bi se dići na noge uz kauč, ali koma na šta to liči, tak da joj moramo još braniti. Možda da mi ga "čuvaš" do vikenda, pa ti onda javim kaj smo odlučili?
Fantasy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la nadicab » 01 lip 2011, 08:37

pamparam je napisao/la:hej nadice :mah
i nama treba puuuuno veci bicikl ;)
koliki ti treba za Denisa? 20 -24?

da, treba nam 20-tica :dada
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la flipper » 01 lip 2011, 14:43

pamparam, hvala
flipper
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la pamparam » 01 lip 2011, 22:08

nema na cemu :)
Fantasy, svakako se prvo konzultirajte s fizijatrom, a bicikl ti rado pricuvam :mah
pamparam
Nude Beach Inspector

PostPostao/la Fantasy » 03 lip 2011, 20:21

Pamparam, šaljem PP! :mah
Fantasy
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la lulamae » 05 lip 2011, 01:20

bicikl super izgleda...
nisam do nedavno ni razmisljala o biciklu (iako su i teta i tetak zakleti biciklisti) buduci da ne vidi..do sad smo imali onaj skroz mali koji se gura iza,to je imao kao bebac..kad smo isli biciklom nekam,ja sam ga vozila iza u sjedalici na svom biciklu..prije godinu dvije smo mu kupili onaj bez pedala,malo radi ravnoteze pa ga je po dvoristu vozikao,ja sam ga drzala iza za sjedalo ili za volan..ali to je bilo onak..nije bas imao ni ravnoteze ni snage za guranje..mucila ga je ta hemica..sad najzadnje imao je bicikl s pomocnim kotacicima,najnormalniji (ne za djecu s pp) pa ga je vozio na dvoristu ali namjesten tako kao sobni bicikl..malo smo mu zakocili kotace tako d amu bude malo teze okretati pedale..isto sam nes smisljala s nekom trakom na cicak za pedale ali to je bilo sam svoj majstor pa nije bilo nes uspjesno..
sad kad vidim ovo..razmisljam postoji li kakav bicikl za njegovu velicinu a da ga ja mogu gurati iza,zapravo upravljati volanom...ja sam samo razmisljala o tome da kad bude veci da cemo voziti tandem..onaj bicikl s dva sjedala..nije mi palo na pamet da potrazim nes prije..a mozda bi mogla..
btw..moj sogor ima trgovnu biciklima..i vec je prodavao neke bicikle za ljude s pp pa ako vas zanima javite..
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la maja026 » 09 lip 2011, 00:54

kako mogu stupiti u kotakt u vezi bicikle
maja026
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la maja026 » 09 lip 2011, 00:57

ja sam iz srbije pa ako mozete kotaktirajteme moj tel je +38162-550-531
maja026
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la viva » 15 ruj 2011, 11:20

pamparam je napisao/la:dakle, prodajem terapijski bicikl iliti trokolicu Ortosana za dijete od 2 do 5 godina.

od dodataka ima stabilizaciju za stopala, anatomsko sjedalo i sipku - guralicu. pedale su povezane mehanizmom koji omogucuje da su stopala stalno u pravilnom polozaju.
bicikl je u jako dobrom stanju, prodajem za 250 eura

slika

slika

da li je bicikl jos na prodaju i koja mu je cijena?
veeeliki pozdrav od mame 4-godišnjeg dječaka sa poteškoćama
viva
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la pamparam » 16 ruj 2011, 09:57

draga viva, bicikl je prodan, ispricavam se sto nisam vec ranije tu napisala. probaj u Slo, ljubljana(trzin) ili ptuj, oni ih rade, cini mi se da u ptuju imaju i polovne. inace stvarno smo bili jako zadovoljni, svi ostali bicikli koje sam kasnije gledala nisu mi ni izbliza bili tako funkcionalni i sigurni. sretno!
pamparam
Nude Beach Inspector

PostPostao/la viva » 18 ruj 2011, 19:43

hvala u svakom slučaju :)
viva
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.