Dugo se nismo javljali...pritisnuti raznim obavezama jednostavno više nema mogućnosti za poduže postove..
Ja se ozbiljno pitam svakodnevno, kako još ostajem na nogama..
Domi napreduje naočigled..
počinje spajati rečenice...tata doći će, kiša pada, gitta dođi...
ponavlja pjesmice brojalice (na svoj način - intonacijski i gestom)
pažnja mu je izvrsna dok se događa nešto interesantno ..bili smo u Lisinskom na koncertu FA Lado i odgledali cijeli koncert u trajanju od 2,5 sata...bez prestanka sa jednakim žarom i veseljem...
rad sa psom je sve bolji, ali samo i isključivo onda kad je on zainteresiran ili ako dođe netko u "kontrolu"
Danas je prvi put proslavio rođndan u igraonicu..uz 8 prijatelja iz vrtića i starijeg brata i njegovog prijatelja...
Mm i ja smo čekali ispred igraonice i slušali vesele povike našeg D, koji je svaki čas dolazio nam mahnuti i otrčao dalje na igru...
Navečer smm odmotavali poklončiće zbog kojih je bio jako sretan...
Trenutno smo prekinuli sve vježbe jer on jednostavno nemože dalje, preumoran je, došlo je vrijeme za odmor i on to zna..
Mentalni razvoj se po mom mišljenju jako pokrenuo, naime sve što se od njega traži on će učiniti a ponekad će odbiti poslušnost uz ljutnju..
U vrtiću je situaija predivna...on jednostavno uživa sa svojim prijateljima i tetom...nemam riječi i načina kojima se mogu zahvaliti prekrasnim tetama na trudu i ljubavi uloženim u moje dijete...