Sada je: 18 tra 2026, 20:14.
Moderator/ica: Diami
kiki i lara je napisao/la:ovo zadnje što sam napisala je o vukoviću a ono prvo o vuliću a jedan i drugi mogu skupa koliko su prepametni bar to oni tako misli a ubiti su jad i katasrofa

booboo je napisao/la:cure koje god informacija imate - podijelite sa mnom!
naime, za par dana me čeka planirani carski rez zbog stava zatkom.
zanima me kakva je praksa u st rodilištu sa stavljanjem bebe na ciku nakon carskog - inače, namjeravam uzeti spinalnu anesteziju a ne opću i o tome sam već razgovarala s dr. iako me čeka još razgovor s anesteziologom na 'dan d'.
molim vas pomozite s bilo kakvim informacijama, voljela bih bar okvirno znati što me očekuje i koliko ćemo se pomučiti oko dojenja.

)

. bila je jedna stara narican ekratke kose, zena jedva da seta...
, a wc nemoze bit normalniji nego je. nego je bija problem u tome sta pumpica od sapuna nije radila i onda bi se sapun malo izliva van bocice. i njome je to bija problem oprat.

Oli se više ne marendaje u sobi?srecica tara je napisao/la:Osmijeh
a zenskoj sta je bila samnom je malena plakala dok je zena otisla marendavat,
rusulica je napisao/la:Oli se više ne marendaje u sobi?srecica tara je napisao/la:Osmijeh
a zenskoj sta je bila samnom je malena plakala dok je zena otisla marendavat,

lilkillaink je napisao/la:potpisujem taru...da je bilo samo pinku provirit noson vanka

lilkillaink je napisao/la:joj da...pa ti ne znas...hihihi...ja rodila 23.5. 21dan ranije...taman si mi lipo sve objasnila XD

.... sad mi je jasno zasto ona tenisacica stenje pri udarcu loptice....... 

...da sunce ne smeta 
lilkillaink je napisao/la:da da..rolete su ono...LOL

ja cula od moje gin da porod u vodi u Splitu nece bit u funkciji jos duuuuuuugo
Zašto je to tako?? What woman needs to do...??

booboo je napisao/la:@maja, epiduralna je imho samo teoretski dostupna u st rodilištu. stvarno je stanje stvari da je anesteziologa užasno malo i da su uglavnom 'negdje drugdje' u momentu kad ju zatražiš. ja sam rodila carskim rezom pa sam primila spinalnu anesteziju. mislim da oni ne smatraju prirodni porod indikacijom za epiduralnu za 'običan puk' al' to je, ponavljam, samo moje mišljenje.
činjenica je da svi traže vezu da bi dobili epiduralnu u st rodilištu
mirbi je napisao/la:Mislim da veliki broj žena uopće ne pita za epi.
rusulica je napisao/la:mirbi je napisao/la:Mislim da veliki broj žena uopće ne pita za epi.
one koje je i žele znaju da će je teško dobiti ako nemaju pozadinu. tako je to u praksi, u teoriji svatko ima pravo na nju

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.